Ofsaytı Bi Bayana Böle Anlatırsın Abicim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
Ofsaytı Bi Bayana Böle Anlatırsın Abicim
ÇOK LAZIM DI SANKİ....
Ofsaytı bayanlara anlatabilmenin örnekli yolu...

Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmış, o da kasanın (kale) hemen yanında.
Ama bu çantanın tek taliplisi siz değilsiniz.
Çantayı gözüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen
yanınızda bitiveriyor. İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya
(kaleye) yöneliyorsunuz. Tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız Zara'da
ödemeyi yaptıktan hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı
çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark
ediyorsunuz. Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi
havaya kaldırarak arkanızda kalan arkadaşınızdan cüzdanı (topu)
istiyorsunuz. Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız
kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eğer
arkaya geçmezsiniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o
kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor, herşey bir an meselesi. Bu
durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdanı (topu)
almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi geçmeye çalışmanız.
İşte ofsayt bu. Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın
olamazsın. Anlamayan varsa

bunun Versace'li versiyonu var

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Yorum Yoq!!

hidayet

hidayet

Üye
insanların anlamadıkları şeyleri onların hoşuna gidecek yoldan anlatırsak yukarıdaki örnekteki gibi bizleri daha iyi anlamaları mümkün olur

yitik savaşçı

Üye
Tamam da; bunu anlatabilmem için alış-veriş sevdasını biraz olsun anlamam lazım... Desenize yine öğrenemeyecekler...

_KadirşinaS_

Üye
Yuh artık ya.

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar aramızda bayanlar var biliyorsunuz ve olmasada onlara karşı biraz daha saygılı davranmamız gerekmiyor mu? Bİraz daha özen lütfen

jöly

Üye
siz erkekler belki bizi akılsız sanıyorsunuz ama biz bayanlar sizden daha zekiyiz üye olduğum günden beri açtığınız konular hep bayanları aşağılar,küçültücü nitelikte madem bizlerden bu kadar şikayetçisiniz niye elde etmek için peşimizden koşuyorsunuz? biz bayanlar da siz erkeklerden şikayetçi olabiliyoruz ama bugüne dek sizleri küçük düşürücü bir yazı yazdığımızı ya da konu açtığımızı hiç gördünüz mü bazen yaptığınız espirilerde bile dozu aşıyorsunuz

biz bayanları aşağılayan konuları açan ve onları destekleyici cevap veren tüm erkek üyeleri protesto ediyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
amaa ne komik olmuş heueheu valla okurken çok eglendim ama ben biliodum bu ofsaytı ama jöly abla niye öyle diyosun ki hakkatende çounluk anlamıyo ( ben anlıyorum diye demiyom ama olsun )

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
herkes bi alem ha

CooL'n'Quiet

Üye
bişi yazardım ama...
boşver şimdi
(isteyene pmden yazarım) :)

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
Bunu bi bayana anlatsamda anlamazzz!!!!!

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bayan ofsaytı ne yapsın??

ozzzy

ozzzy

Üye
saçma yaw bana komik gelmedi

barabelli

barabelli

Üye
komık deıl ayrıca jöly haklı hem pesınden kosuoruz hemde kucuk dusuruoruz bnde yaptım zamanında ama kendı ıcımde ınsalara yazmadım yada anlatmadım bayanlar kucuk dussun dıe ayıp

tofy

Üye
anlaşılmaz diye birşey yok üstelik çok iyi anlayanlarda var önemli olan o konuya bayan yada bay ilgili olmak ,
bence bayanlar ve baylar arasında fark yok arkadaşlar herkes kendi zevki ve isteğine göre ilgi alanlarını seçer ve onunla ilgili şeyleri öğrenir

bencede öğrenemez yinede şeklindeki tavırlarınız ağır oluyor ve bayan arkadaşlarımızı kızdırıyor tabi benide;)

bende bayan olarak espri olduğu zaman gülüyorum ama yorumlardaki cvpları okuduğum zaman sinirde olabiliyorum birbirimize saygılı olallım burda ayrım yok herkes maxicepli ve insan unutmayalım

konuya gelince komik bir yaklaşım olmuş mizah bölümüne daha çok yakışacağı inancındayım

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
tofyye katılıorum tamamen ilgi meselesi bu işin cinsiyetle bi alakası yok ben bilmem mesela ofsaytin nassı oldugunu maç izlememki hee ama sor burnout,180,zero şakıyayım

perfectlover

Üye
Ukalaboy biraz abartmış, kabul. Ama yalnızca mizahi amaçla yazılmış bir yazıdan, sinekten yağ çıkartırcasına değişik yorumlar çıkartmak ve mesajı yazana bu denli tepki göstermek de yakışık almıyor. Ukalaboy hiçbir bayana, zekalarında bir problem olduğuyla ilişkili birşey demiyor. Yalnızca anlatmanın zorluğundan bahsediyor, ne de olsa ilgi alanları değil. Bundan dolayı ilgi alanlarına giren bir konu üzerinden açıklama yapmanın daha doğru olacağına inanıyor ki ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca ben hiçbir arkadaşımızın, site üyesi olsun ya da olmasın hiçbir kadını aşağılayacağını ve küçümseyeceğini düşünmüyorum. Ama 50 binden fazla üyesi bulunan bir sitede herkese de kefil olamam. Zaten anladığım kadarıyla Tofy'de bu mesaja değil de yapılan yorumlara tepki gösteriyor. Daha dikkatli olalım, birbirimizi kırmayalım.

yitik savaşçı

Üye
Yapılan yorumlarda bir tane küçük düşürücü söz öbeği olsa gam yemeyeceğim...

msw

msw

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; May 13 2006, 01&#58;35 AM) [post=333471]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tofyye katılıorum tamamen ilgi meselesi bu işin cinsiyetle bi alakası yok ben bilmem mesela ofsaytin nassı oldugunu maç izlememki hee ama sor burnout,180,zero şakıyayım
[/b][/quote]

<span style="font-size:8pt;line-height:100%"> Ulen nasıl bilmezsin ofsaytı

Ulen doruk </span>

Walla espiri güzeldi,ben sevdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...