Office Suite v5.30 | Güzel bir ofis uygulaması (Office 2007 ile tam uyum).aNL.

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Office Suite v5.30 | Güzel bir ofis uygulaması (Office 2007 ile tam uyum).aNL.

Arkadaşlar office uygulmalarını rahatlıkla çalıştırabilceginiz güzel bir uygulama.Office 2007 ile tam uyumludur.
Aşagıda goole çeviri ile çevrilmiş açıklaması bulunmaktadır.

Çeviri Google Amca:
MobiSystems OfficeSuite tam bir mobil ofis çözümü oluşturabilir, görüntülemek ve Word, Excel ve PowerPoint değiştir sağlayan uzak Office dosyaları. MobiSystems OfficeSuite yeni sürümü 5 özellikle Microsoft ® Office 2007 dosya desteği ile geliştirilmiştir. Tüm MobiSystems OfficeSuite 4 büyük özellikleri + yeteneği sizin S60 5th Edition telefon yeni Microsoft ® Office 2007 DOCX ve XLSX dosyaları açmak için tadını çıkarabilirsiniz. Program en yaygın kullanılan masaüstü belge biçimleri kullanır ve kolayca ahizede hassas belgeleri kazanmasını sağlamaktadır. Ile gelişmiş düzenleme size anında belgeleri değiştirebilir ve orijinal formatında kaydedebilirsiniz, sadece hazır geri masaüstü bilgisayarda kullanılmak üzere özellikleri.

Word Editör MobiSystems OfficeSuite ve Profesyonel belgeler, raporlar oluşturmak için güçlü bir araç ve broşürler. Kolayca profesyonel düzenleri ile kitapları tamamlamak için, iş mektupları her şeyi oluşturabilir ve telefonunuzdan gönderebilirsiniz.

Özellikler ve Yararları:
* Açılış ve görüntüleme yerli DOCX dosyaları
* Microsoft yerli DOC dosyalarını ve yaygın RTF ve TXT kullanılan biçimleri düzenleme
* True Type fontları ve Unicode desteği
6 dilde * İleri yazım yetenekleri - İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca ve Hollandaca kelime otomatik tamamlama ve yanlış yazılmış kelimelerin altını çizmek
Gömülü tablolar, resimler ve köprüler ile * Gelişmiş belge biçimlendirme
* Özel Belgelerinizin iyi görüntüleme için zoom
Özgün belgenin biçimlendirme * Tam koruma
Supports Word dosyalarını şifre korumalı
Excel Yöneticisi MobiSystems OfficeSuite içinde
Bu uygulama özgün Microsoft Excel XLS ve XML dosyaları veya cep telefonunuzda sık kullanılan CSV biçimi sağ ile çalışma olanağı sağlar. Bir özelliği olan size, hesaplayabilir analiz tablo yöneticisi, görsel ve hızlı veri iletişim, kolay ve yoldayken dolu.
Özellikler ve Yararları:
* Açılış ve görüntüleme yerli XLSX dosyaları
* "Kolay toplam fonksiyonu" tablolarınızda availble
* Excel XLS ve XML dosyaları düzenleme ve CSV dosyalarını
Orijinal Excel XLS ve XML ve CSV belgenin biçimlendirme% 100 koruma ile dosya formatı kaydet *
True Type yazı tiplerini ve yeteneği birden çok yazı tipi, yazı tipi renkleri ve yazı tipi stilleri çalışmak amacıyla * Destek
100 ortak ve bilimsel fonksiyonları * üzerinden hesaplamalar kolay ve doğru yapmak
* Özel zum yakın belge görüntüleme için
* Charts
Şifre * Destek Excel dosyaları korumalı
* Geri al ve Yinele
* Gizleme ve sütun ve satırları dondurma

Burda bir emek var Arkadaşlar konuyu begendiyseniz ve indirdiyseniz Lütfen Teşekkür Et butonuna tıklamayı unutmayınız.:bigstar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan, exici12345, ahmet uzun ve 99 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
çok çok teşekkürler emeğine sağlık deniycem

furkan16_

Üye
arkadaşım teşekkürler sertifika yapılcak mı? birde bende 4 sürümü vardı istiyordu bu da istiyor mu ?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

sekolas

Üye
Bu programı ındırdım cebe atarken sertifika hatası verdı bıraz bu konulardan uzagım da bana adım adım nasol jalledebilecegim ile ilgili bilgi verecek varmı bilrde guvenılırlıği nasıldır bu yapılacak ıslemlerın

Teşekkürler

tiftikmurat

tiftikmurat

Üye
eyvallh dostum...eline saglık

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu uygulamaların sertifika işini nasıl yapacagız. kullanamıyorum bu şekilde ? pc suıte üzerinden yüklemeye çalışıyorum olmuyo.. ?

abuzercik

abuzercik

Üye
ya arkadaslar 5800 yukleyemiyorum.sertifikasi hatasi veriyor.nasil duzelecek? Detayli anlatabilirmisiniz?

hay95

Üye
tesekkürler

cafersev

Üye
sertifika nasıl yapılıyor sertifikasızı yokmu

Şehriyar

Şehriyar

Üye
teşekkürler..

hxs

hxs

Üye
teşekkürler....

WitchKing

Üye
teşekkürler

tomm

tomm

Üye
saol

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cok güzelde....:hmmm.... Fakat....
Hic siteyi arastirmamissin Anil kardesim...

Suraya bir baksana:naughty:: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...s60v5-unsigned-n97-n5800-x6-c6-c5-323274.html

Ama olsun.... Genede Sagolasin....:d:
canım kardeşim sorun degil ben konuya kilit de vururum silerimde ancak sorun senin başlıkta başlıgı ayırman gerekiyordu, arama yaptıgın zaman ilk benimki görülür çünkü sen kelimeleri birleşik yazmışsın.Ben aramadan asla konu açmam o yuzden böle denk gelmiştir.

konu ismin;
MobiSystems OfficeSuite

office suite ayrı yazsaydın kesin görürdüm.Tabi bu hata sırf sende degil diger mod arkadaşlarından bu ayrıntı gözlerinden kaçmış kusra bakma artık :oke:

konu daha önce açıldıgı için kilitelenmiştir.
Devam için http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...s60v5-unsigned-n97-n5800-x6-c6-c5-323274.html buraya bakınız.

Üst Alt