office araçları sorunu (ANNA) ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
office araçları sorunu (ANNA) ..
6aydan beridir beklediğim anna güncellemesini gece yükledim telefona kattıklarından çok götürdükleri canımı sıktı !!

anna güncellemesiyle quickoffice ve reader Le 2.5 yazılımları cihazda olmadığı gibi uygulama olarak yüklemek istediğimde paralı olduklarını ve deneme sürümlerini cihaza kurarken hata verdiğini gördüm .:nono:

catdog136

catdog136

Üye
siteden signed sürümleri olması lazım onları yükleyin

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
forumdan signed'li linkleri bul ve kendin ovi aracılıgyla yüklersen sorun cıkacagını sanmıyorum..

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
quickoffice(signed) i forumdan bulup yüklemeyi denedim ovi suite ile yüklenemiyor hatası veriyor yine .

mcnpl4

mcnpl4

Üye
zaten adobe readee çok kasıyor. Adını tam hatırlamıyorum pixel smart office olabilir. Çok kullanışlı. Forumdan indir. Pdfleri adobe den daha iyi açıyor. Metin belgesi exel felan da açıyor ama yeni oluştururken slayt felan quickoffice kadar seçenek içermiyor.

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
evet adobe çok kasıyodu ama N8in 1.2Pr sindeki quickoffice çok kaliteliydi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
forumda dediğim uygulamayı ve sınırsız quick office i bulabilirsin. Bende ce yok şuan. Hatta geçen ücretsiz yüklediğim tema şimdi 3 tl. Kredi kartım yok. Olsada tema için para vermezdim gerçi..

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
acaba siz germany product yüklediğinz için falanmıydı ?? ben tlfdan yükleyemediğim uygulamaları signedi olark indirip laptoptan oviyle yüklüyrdm süreklide başarılı oluyordu..anlamadım şimdi bu işi :/

_ardaa

_ardaa

Üye
Bir yerde Anna içinde ofis ve adobe reader'ın olmadığını ancak kendi içinde lisansı olduğunu ovi'den yüklediğiniz taktir de lisanlı ve ücretsiz olarak kullanabileceğinizi yazıyor, ne derece doğru bilmiyorum ama.

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
evet oviden yükleyince office araçları ücretsiz geliyor. anna yüklerken 8 dosya ile yükledi herkes nedenini bilmiyorum ama belkide diğer gereksiz denen dosyalarda bu tarz yazılımlar var olamaz mi ??

diskjokey

Üye
kardeş telefonundan güncellemeleri takip et 4 tane güncelleme var arasında office ve adobe var

emreipekci

emreipekci

Üye
pixel smart office i tavsiye ederim işini görür dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt