Office 2016 önizleme sürümü yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Office 2016 önizleme sürümü yayınlandı.
Microsoft yeni çağa hızlı bir şekilde ayak uyduruyor kendisinden beklenmeyecek derecede hızlı bir şekilde ön izleme sürümlerini ardı ardına yayınlıyor.Şimdi de Office 2016 ön izleme sürümü yayınlandı. Kendi sitesinden indirebileceğiniz Office 2016‘yı lisans anahtarı ile kurup denemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

32 Bit – Microsoft Office 2016 Preview
64 Bit – Microsoft Office 2016 Preview

Lisans Anahtarı:NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG

Bizim ilk etapta dikkatimizi çeken öz lik tema rengi oldu.Microsoft’un açıklaması uzun kullanım sürelerinde “Dark Theme” isimli temanın daha az göz yorgunluğu yaratacağı yönünde.Fakat,rengi beğenmediyseniz değiştirme imkanınız mevcut.

Asistan özelliği:Windows‘un fiyasko clipper aracı geri dönmedi merak etmeyin.

Burada bahsettiğimiz asistan gerçekten ne yapmak istediğinizi yazınca size sonuçları liste şeklinde sunab n bir araç.Üst kısımda bulunan arama çubuğuna istediğinizi yazabilirsiniz.

Bu sayede yapmak istediğiniz şeye daha hızlı erişebilirsiniz ama belirtmeliyiz ki bu özellik henüz Word için sunulmuş durumda daha sonra diğer araçlara geçeceğini belirtelim.


OneDrive Sistemi ile daha entegreli çalışabilen Office 2016 böylece bulut depolama açısından daha verimli çalışıyor.

Kurulumunu yaptıktan sonra daha detaylı olarak inceleyeceğimiz Office 2016 için şu hatırlatmakta fayda var.Her ne kadar bir hata görmemiş olsakta,bunun bir ön sürüm olduğunu unutmayın.


 
cihanata_1

cihanata_1

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: cthax


Üst Alt