office 2010 kullanmayana ceza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zorbey27

zorbey27

Üye
    Konu Sahibi
office 2010 kullanmayana ceza
bugün beni ttnetten 02124449375 aradi ve 2011de office 2010 kullanmayanlara para cezasi ve hapis verilecek dediler.size taksitli olarak satalim dediler açikcasi numarayi kontrol ettim hiç biyerde numarayi bulamiyrum.kuşkulandimyni yardimci olurmusunuz...

qpel

Üye
uydurmanın yolunu arıyorlar herhalde böyle şeylere hiç itibar etmeyin

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
öyle saçmalık mı olur ?? palavra kardesim bakma sen.ister 2010 kullanırım ister 2003.kime ne ??

bence o numarayı şikayet et :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
numarayı deşifre etmem güzel olmuş. Sakın böyle şeylere inanmayın. Dolandırılırsınız

zorbey27

zorbey27

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben onaylamadım daha sonra sonra karar versek dedim.sizi yarin arayalim dediler.böyle bişe yoksa dolandirma amaclidir.

khytr89

khytr89

Üye
:D ttnetle microsoftun ne alakası var. tamamen dolandırıcılık.

tiryaki102

Üye
TTNET'ten TTNET office 2010​
Office 2010 TTNET'lilere çok özel fiyat ve taksitlerle!

Orjinal Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 veya Office Ev ve İş 2010 paketlerinden dileğinize, TTNET ile ayda 3,99TL'den başlayan fiyatlarla sahip olun, lisanslı Microsoft Office 2010 kullanmanın güvenini ve keyfini yaşayın!
Marka / Kategori36 Ay Taksitli Fiyat / Ay 24 Ay Taksitli Fiyat / Ay
Microsoft Office Ev ve
Öğrenci 2010
3,99 TL
5,79 TL
Microsoft Office Ev ve İş 2010
8,99 TL
12,49 TL​
*Bireysel müşterilerimiz kampanya kapsamında yalnız 1 Microsoft ürünü alabilmektedir.
Kampanya Koşullarını görmek için
Kampanya Hakkında Merak Ettikleriniz İçin

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
"Bak Oraya Gelirsem Senin Ağzını Burnunu Kırarım Pis Dolandırıcı :@ Mahkemede Görüşürüz" Diye Tehdit Etseydin :d:

jakamo

jakamo

Üye
abicim merak etme türkiyeyi call centerlar sardı şu anda bütün ürünler pazarlama yöntemleriyle internet telefonları üzerinden aranıp satılmaya çalışılıyor. bizim arkadaşlarda bu işi yapıyor. hiç bir şeyde zorlama yok sadece pazarlam tekniklerini sende denemişler :))):ehe

batuone

Üye
:nono:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
hay bunların pazarlama tekniginin ...

günde 5 sefer evi 5 sefer cebi arıyor türk telekom.yok efendim şu kampanyyamız var.lan yok diyoruz yine arıyorlar yine arıyorlar.ne yüzsüzler.

+ yeni kampanyamız cart curt ...
- biz interneti kullanmıyoruz
+ ama burada açık olarak görünüyor ? yoksa parasını mı ödemiyorsunuz ?
- interneti 3 aylıgına dondurdk (:
+ :mahcup:

:d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bizi Aradıklarında Özürlü Gibi Davranıyom :D Kampanyayı Anlatıyor :D Halaa Özürlü Gibi Davranıyom :D Baban Yok mu Diyor :D Bende Varda Gelemez Diyom :D Neden Diyo :D Çünkü Burada Değil Diyorum :D Eee Daha Fazla Muhattap Olmamak İçin :D İyi Günler Diyo Kapatıyor :d: :aha:

maxirabit

maxirabit

Üye
Sen de onu tehdit etseydin:Dgüzel yalan atmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt