offfffff N8 offfff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
offfffff N8 offfff
saygi deger arkadaslar simdi bu n8 denen zimbirtiyi guncellemek istedim anna gelmis diye navifirmden indirdigim dosyalar olmadi phonexde hata verdi dedim normal olabilr sonra forumda arkadaslarin kendi yukledikleri dosyalari denedim gene olmadi onada eywallah oviyi denedim o da olmadi yuklerken hata verdi ve simdi ovi tlfnu bagladigim halde gormuyor sizce bunun cozumu nedir nasil duzeltilir ve anna nasil yuklenir

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim onceki versiyonun neydi eger cin annasi yukluyse once downgrade yap.sonra anna yukle.eger pr1.2 varsa olu modda flash yukle

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
pr1.2 yuklu dediklerini yaptim ama birsey olmadi yukleme yapilirken tlf surekli kendine res atiyor ve islem hep yarida kaliyor

IKHULAKU

Üye
phoenix 2010 veya daha düşük bir sürümünü kullanıyorsan, 2011 sürümünü yükle. büyük ihtimal sorunun çözülür, ayrıca phoenix kurulumu sonrası çıkan uyarılarda windows firewall üstünden erişime izin vermen lazım ve de anti virüs programı kullanıyorsan her ihtimale karşı yükleme esnasında onu devre dışı bırakman iyi olur.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yaptim guzel kardesim baska bilgisayrlardada denedim tlf uzerinden yukleme yapayim dedim ordada sadece bi kb lik bir guncelleme gozukuyor ve onuda pc yardimiyla yukleyin diyor nokia yetkili servisede gidemiyorum burda yetkili servis yok ne yapacagimi sasirdim

yapacagın tek sey pc deki ovi kaldır tekrar yukle ben ıraktayım sorunsuz guncelledim ama ovi gormüyordu guncellemeyi sildim yukledim oldu

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye icin saol birde oyle deneyecem ama zaten ovide sorun oldu onarim yapti kendi kendine birde silip yukleyeyim bakalim

----------Eklendi @ 03:56:09 ---------- Yazıldı @ 02:33:02 ----------

onu da yaptim simdi gene olmadi ovi yukledikden sonra yukleme sirasinda hata veriyor ve oviyi onarin diyor onardikdan sonra tekrar tekrar ayni hatayi veriyor

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

arkadaşım selamlar bu linkte yazılanları dikkatli bir şekilde okuyup uygularsan tel. ini kurtarırsın işleme başlarken tel. inde hangi sürüm yüklüyse o sürümle başla başlangıç ta tel. in kapalı olsun pro. seni yönlendirecektir tel. inde kandi kendine açılıp kapanması normaldir sadece yonergelere uy başarabileceğine inanıyorum

----------Eklendi @ 20:48:29 ---------- Yazıldı @ 20:46:20 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

bu linktede normal flash atmayı anlatmışlar. işine yarar umarım

----------Eklendi @ 20:54:59 ---------- Yazıldı @ 20:48:29 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

bu linkte de bir önceki sürüme nasıl geri dönüleceğini anlatmışlar ben denedim olumlu sonuç aldım. işe yarıyor

----------Eklendi @ 20:58:09 ---------- Yazıldı @ 20:54:59 ----------

bunları buraya yazıyorum ama belki sen tel.ini kurtarmıssındır belkide bir başka arkadaşın işine yarar çünkü aynı dertten muzdarip cok arkadaş var.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
ben hala anna yukleyemedim ovide gunnelleme var diyor ama baglanti sorunu cikiyor kapatip tekrar acin felan filan phoneix de yuklerken scan file diyor sonunda eror diyip hata veriyor dead phoneden yapmaya calistim bundada tlfnu kapatin bilmem acin diyor onlarida yaptik olmadi bir turlu anna yukleyemedim artik yuklemekden vaz gectim yani nokiadan gelecek hayir ancak bu kadar olur ya turkcesi cikmaz ya asiri yogunluk var felan filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...