ajda pekkan, serdar ortaç vs :(
Metin MF Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: yaz geldi Genişletmek için tıkla ... Metal çalsalar bile daha iyi yaa Metal bile dinlerim ama pop kültüründen nefret ediyorum - - - Eklendi - - - ismail0100' Alıntı: onada dua et metin asi styla çalmasından iyidir Genişletmek için tıkla ... onu çalsalar markette jilet çekerim herhalde
Revengeful' Alıntı: yaz geldi Genişletmek için tıkla ... Metal çalsalar bile daha iyi yaa Metal bile dinlerim ama pop kültüründen nefret ediyorum - - - Eklendi - - - ismail0100' Alıntı: onada dua et metin asi styla çalmasından iyidir Genişletmek için tıkla ... onu çalsalar markette jilet çekerim herhalde
KayraBey Üye pelın_' Alıntı: haha bıde sözsüz yabancı müzik dınlesen napcan benım gıbı bazen söz sallıyorum onlara Genişletmek için tıkla ... Yazık size valla
pelın_' Alıntı: haha bıde sözsüz yabancı müzik dınlesen napcan benım gıbı bazen söz sallıyorum onlara Genişletmek için tıkla ... Yazık size valla
pelın_ KayraBey' Alıntı: Yazık size valla Genişletmek için tıkla ... allah aşkına işyerındeysen verdıgım lınkı bı dınle ne halda calısıyorum anlarsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KayraBey' Alıntı: Yazık size valla Genişletmek için tıkla ... allah aşkına işyerındeysen verdıgım lınkı bı dınle ne halda calısıyorum anlarsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KayraBey Üye Aslında benimde durumum pek farklı değil.Şef sürekli Seymen Fm dinliyor.Sabahtan akşama kadar ankara havaları dinlemekten psikolojik olarak çöktük
Aslında benimde durumum pek farklı değil.Şef sürekli Seymen Fm dinliyor.Sabahtan akşama kadar ankara havaları dinlemekten psikolojik olarak çöktük
pelın_ KayraBey' Alıntı: Aslında benimde durumum pek farklı değil.Şef sürekli Seymen Fm dinliyor.Sabahtan akşama kadar ankara havaları dinlemekten psikolojik olarak çöktük Genişletmek için tıkla ... hahay arada kalk oyna barı abi
KayraBey' Alıntı: Aslında benimde durumum pek farklı değil.Şef sürekli Seymen Fm dinliyor.Sabahtan akşama kadar ankara havaları dinlemekten psikolojik olarak çöktük Genişletmek için tıkla ... hahay arada kalk oyna barı abi
Aybin.Kilic Üye Ben gene şanslıyım kulaklığı takıyorum şantiyede kendi zevkime göre müzik dinliyorum. Darısı başınıza diyelim
Ben gene şanslıyım kulaklığı takıyorum şantiyede kendi zevkime göre müzik dinliyorum. Darısı başınıza diyelim