Off Yaaaaaaa :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Off Yaaaaaaa :(
Su an aglayasim var.b Biraz yardim iyi olur. Bazen duru dururken aglayasim gelio. su h.a.a.r.p. konusunda diodu o silahtan boyle durumlar ola bilir die.Cak uzuluom canim sikilio ama gecio .Suan da biraz oyleyim. Bu arada zaman cok cabuk gecio gercekten :((((((((((((

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Allahın dediği olur

MrExpert

MrExpert

Üye
Bunları bukadar kafana takma işin içinden çıkamasın.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Akışına bırak:oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Takma :oke:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
:D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

zombaka

zombaka

Üye
h.a.a.r.p. Mış cartmış curtmuş takma

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Öğrenci misin :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Derdin varsa anlat da rahatla

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

mcnpl4

mcnpl4

Üye

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Bir derdim yokama arada bir derdim varmis gibi hissediom. Ama Haydaravisyon un imzasini gorunce hic bisem kalmio :D

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben göremiyorum mobilim:/ vardir elbet kucuk kucuk dertler birlesip caktirmadan rahatsiz ediyodur seni

- - - Eklendi - - -

Söyleyemeyeceğin seylerse olur bende hep oluyodu sorduklarinda yok biseyim derdim anlatsam onlara gore sacma gelicek cunku onlari da iceriyo ve kalpleri kirilmasin diye eksik anlaticam sonra basliyolar buna mi takildin diye daha da sinir oluyorum icimde kalinca da dert..

zombaka

zombaka

Üye
Ben göremiyorum mobilim:/ vardir elbet kucuk kucuk dertler birlesip caktirmadan rahatsiz ediyodur seni

- - - Eklendi - - -

Söyleyemeyeceğin seylerse olur bende hep oluyodu sorduklarinda yok biseyim derdim anlatsam onlara gore sacma gelicek cunku onlari da iceriyo ve kalpleri kirilmasin diye eksik anlaticam sonra basliyolar buna mi takildin diye daha da sinir oluyorum icimde kalinca da dert..

herkezin derdi kendine büyük örneğin derdim para desem bumu dert falan dersiniz ama gelin bana sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...