off off :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
off off :(
2 saatten beri uyuyorum. Uyumadan önce dünden beri saniyede 10 kb ile indirmeye debelendiğim 1 gblik tintin oyununun yarısına gelmek için oyunu açıp indirmeye devam ettirmiştim. Fakat uyanınca ne göreyim oyunu kapatmışlar :ağlarım: 2 saattir uyuyorum acaba yüzde kaç olmuş diyorum kendi kendime ama boş... :vur:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bunu banada daha dün annem yaptı çok sinirlendim. 45 mb dosya upload ediyordum wi-fi den. Gitmiş hiç pc açık değil diye modemi kapatmış. Neymiş efendim modem ısınmasınmış :off: ne güzel bugün konuyu onaya yollayacaktım :vur:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
evet çok sinir bozucu birşey :( birde gereğinden fazla yavaş olunca internet tam oluyo :vur

- - - Eklendi - - -

şimdi de oyun inmiyor kapanıyor kendi kendine kafayı yiyecem ya :vur

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
benimki de öyle tekrar upload edesim gelmiyor. 45 MB den 12 MB kalmıştı yaa :D
TTnet mi kullanıyorsun

jackalmami

jackalmami

Üye
takmayın canım böyle şeyleri. Ben, annem pc açıkken fişi çeke çeke ekran kartını yaktığını bilirim. :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
benimki de öyle tekrar upload edesim gelmiyor. 45 MB den 12 MB kalmıştı yaa :D
TTnet mi kullanıyorsun

turkcell sınırsız 1gb internet bilgisayar bile yok bende :ehe

- - - Eklendi - - -

takmayın canım böyle şeyleri. Ben, annem pc açıkken fişi çeke çeke ekran kartını yaktığını bilirim. :ehe

ah ah benim de ekran kartını yaktırabileceğim bi bilgisayarım olsaymış iyi olurmuş :D

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
turkcell sınırsız 1gb internet bilgisayar bile yok bende :ehe[/QUOTE]

onlar hep öyle yapıyor. Sınırsız derler 300mb dan sonra hızını düşürürler :ehe[/B][/COLOR][/FONT]

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yok be bulunduğum yerde 3g çekse idi hız hiç düzmezdi :ehe 1gb hız sınırı var ama burada birşeye yaramıyor :)

night_jack

night_jack

Üye
onlar hep öyle yapıyor. Sınırsız derler 300mb dan sonra hızını düşürürler :ehe[/B][/COLOR][/FONT]
2 gündür bolca mesaj aldım zaten şu hız konusunda,2-3 ay kadar uğraştım bunu bulup buluşturmak için.
Bulana kadar neler çektim:/
Bende başkasına yönlendirdim,o biliyordur dedim napıyım yoksa mesaj üstüne mesaj geliyor.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Turkcell den deme :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye
2 saatten beri uyuyorum. Uyumadan önce dünden beri saniyede 10 kb ile indirmeye debelendiğim 1 gblik tintin oyununun yarısına gelmek için oyunu açıp indirmeye devam ettirmiştim. Fakat uyanınca ne göreyim oyunu kapatmışlar :ağlarım: 2 saattir uyuyorum acaba yüzde kaç olmuş diyorum kendi kendime ama boş... :vur:
Kötü olmuş ama sağlık olsun :)

Süleyman

Süleyman

Üye
bende bir kere telefonu komşunun internetine bağlayıp haritaları indiriyordum. Telefonu evde bıraktım. Dışarı çıktım. Eve bi geldim ki telefon kapanmış. Meğer şarj bitmiş :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
paradox07

paradox07

Üye
Haha konudaki mesajlar komikmiş gerçekten:)tüm kazazedelere geçmiş olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt