off fena bi durum gerçekten siz ikinizde seviyosanız gerisi yalan gerekirse kaçırırdım ben olsam benim sevdiğimi kimseye veremezler benden başka o kadar
Arkadaşım ailelerinizle açık açık konuşun. Kaçma işini düşünme, çünkü kızın yaşı tutmuyor kodesi boylarsın.
işler daha çok karışır. Yaşı tutsaydı kaçır derdim.
Allah yardımcın olsun!

sevmek sevilmek güzel ona sözüm yok
ancak amca kızı akraba be kardeşim akraba evlilikleri doğacak çocuklara yansıyor
bunun sonuçlarını hepimiz biliyoruz sevgimiz aşkımız uğruna yavrularımızı perişan etmeye ne kadar hakkımız var?
yaşınız daha küçük vazgeç demiyorum ama vazgeçerek ilerde ne kadar doğru bir verdiğini anlayacaksın
yinede sevgim aşkım dersen kendi ailene aç durumu annen babandan başkası sana yardımcı olamaz
Halen boyle seyler varmis film gibi... Ya babasi nasil verebiliyor kizi kiz istemeden?
Kiz okuyormu? Halen okuyorsa bitene kadar sende is bulursun bir duzen kurarsin
Senin bir isin yoksa babasinin karsisina gecmen biraz zor olur eger ki dusundugum gibi bir babayla... Yada tam tersi babasi sana yardim eder belki onun yaninda calisirsin vs...
Ben mi yanlis anladim yoksa kuzenin mi???
Yapacak birşey yok herşeyi göze almışsın
anne babana aç konuyu olmadı git amcanla konuş
amcanla konuşmak sevdiğini kaybetmekten iyidir
Bence de gidip konus...
Kiz okuyorsa zaten okul bitmeden birsey olmaz ki... Sende o zaman icerisinde bile kolay 4 sene bir duzen kurarsin yani... Hem oyle demisler diye babasi felan evlendirmezler ya sonucta kizin rizasi olmadan olmaz.
annen baban nerde?anneler bu konuda daha rahat konuşurlar annenin haberi varmı durumdan
.....söylemezsen tabi bilmezlerbaban olmazda annen seni anlayacaktır aç konuyu ne düşünüyorsan anlat
yani olmaz ki ya cok tuhaf...
ben o yasta halen cocuk gibiydim gittince bu yas kuculuyor... Allah yardimcin olsun kardesim iyice dusun tasin ama en onemlisi ailene soyle onlardan gizleyecek birseyin olmamasi lazim onlar sana en iyi fikiri akli verenlerdir. Inan bana hakli cikiyorlar...

eyvahki ne eyvah işin içinde senin gönlünü yakan seni senden eden tutkuyla bağlı olduğun sevdiğin var korkulurmu kardeşim
topla cesaretini seni besleyip büyüten biricik annenin karşısına çık konuş
......Bak o zaman git ailenle konus... Onlarin dedigini yap ama senin istedigin olsun diye elinden geleb herseyi yap. Eger olmuyorsa demekki bunda da bir hayir vardir. Belki sizin icin en iyisi o dur.. Hep yardim ve sabir iste Tanridan... Aman diyorun aile cok onemli herkez gider onlar kalir
Birde kuzenin yani ilerde sorun olmasib![]()