Anlaşmalı Opet istasyonlarında benzin alışverişinde kullanıyorsun :p Ben diyecektim tam :D
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Anlaşmalı Opet istasyonlarında benzin alışverişinde kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Ben diyecektim tam
Emrgncy112' Alıntı: Anlaşmalı Opet istasyonlarında benzin alışverişinde kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Ben diyecektim tam
Emrgncy Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Ben diyecektim tam Genişletmek için tıkla ... Sileyim mesajı da, sen de o zaman : op : (smileyler geri gelene kadar idare et ihtiyar)
Dede' Alıntı: Ben diyecektim tam Genişletmek için tıkla ... Sileyim mesajı da, sen de o zaman : op : (smileyler geri gelene kadar idare et ihtiyar)
Uhops Üye Emrgncy112' Alıntı: Anlaşmalı Opet istasyonlarında benzin alışverişinde kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Az önce mahelle bakkalına gittim 38 puanla kola alınıyomu dedim sopayla eve kadar kovaladı
Emrgncy112' Alıntı: Anlaşmalı Opet istasyonlarında benzin alışverişinde kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Az önce mahelle bakkalına gittim 38 puanla kola alınıyomu dedim sopayla eve kadar kovaladı
Emrgncy Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: Az önce mahelle bakkalına gittim 38 puanla kola alınıyomu dedim sopayla eve kadar kovaladı Genişletmek için tıkla ... 38 puana ancak alabilirsin, onuda dolapta görebilmek için markete üye olman gerekir
Anti-Okul' Alıntı: Az önce mahelle bakkalına gittim 38 puanla kola alınıyomu dedim sopayla eve kadar kovaladı Genişletmek için tıkla ... 38 puana ancak alabilirsin, onuda dolapta görebilmek için markete üye olman gerekir
KayraBey Üye Anti-Okul' Alıntı: Az önce mahelle bakkalına gittim 38 puanla kola alınıyomu dedim sopayla eve kadar kovaladı Genişletmek için tıkla ... Niyeti bozmuş
Anti-Okul' Alıntı: Az önce mahelle bakkalına gittim 38 puanla kola alınıyomu dedim sopayla eve kadar kovaladı Genişletmek için tıkla ... Niyeti bozmuş
Uhops Üye Emrgncy112' Alıntı: 38 puana ancak alabilirsin, onuda dolapta görebilmek için markete üye olman gerekir Genişletmek için tıkla ... Daha hayatımda bir defa içmek nasip oldu Başkada içmedim
Emrgncy112' Alıntı: 38 puana ancak alabilirsin, onuda dolapta görebilmek için markete üye olman gerekir Genişletmek için tıkla ... Daha hayatımda bir defa içmek nasip oldu Başkada içmedim
Invoke Üye Emrgncy112' Alıntı: Valla en sevdiğim özelliklerden bir tanesi mesajlara alıntı yapılınca bildirim gelmesi... Genişletmek için tıkla ... he ya, aynen. Çok iyi olmuş.
Emrgncy112' Alıntı: Valla en sevdiğim özelliklerden bir tanesi mesajlara alıntı yapılınca bildirim gelmesi... Genişletmek için tıkla ... he ya, aynen. Çok iyi olmuş.
Invoke Üye haydaravısyon' Alıntı: ödül punalrı ile anlaşmalı marketlerden ücretsiz alış veriş yapa bilacakmiyız Genişletmek için tıkla ... "zeki mürende bizi göreceh mi" Evet, çok klasik oldu ama geçen sonynin bravia televizyonunda 40bin lira etiket görünce dedim bu lafı
haydaravısyon' Alıntı: ödül punalrı ile anlaşmalı marketlerden ücretsiz alış veriş yapa bilacakmiyız Genişletmek için tıkla ... "zeki mürende bizi göreceh mi" Evet, çok klasik oldu ama geçen sonynin bravia televizyonunda 40bin lira etiket görünce dedim bu lafı
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: hala duruyor mu bu ödül puanı Genişletmek için tıkla ... Hiç olmadıki