Odin telefonu görmüyo kies kurulu

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Odin telefonu görmüyo kies kurulu
evet stock roma dönmek istiyorum fakat bilgisayar görmüyo ne yaptıysam olmadı driverleri güncelledim kies kurulu yine olmadı napıcam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz.

- - - Eklendi - - -

başka bilgisayarda denedim sorun aynı görmüyo.

- - - Eklendi - - -

heyyyyyyyyyyyyyyy

nike497

Üye
Sorun belki donanimsaldir. Yani telin usb girisinde bi temassızlik, görmeme olabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
Download moda aldın mı telefonu

TheMadness

TheMadness

Üye
Veya en kötü ihtimal mobile odin kullan

ozakin70

ozakin70

Üye
Pcde kiese dair herseyi sil C dende sil sonra yeniden baslat samsung driverini tekraryukle

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Sorun belki donanimsaldir. Yani telin usb girisinde bi temassızlik, görmeme olabilir

donanımsal olsa telefon açıkken hiç görmez telefon normal açıkken görüyo down modunda görmüyo :(

- - - Eklendi - - -

Download moda aldın mı telefonu

evet tabikii aldım down modunda zaten sorun çıkarıyo

- - - Eklendi - - -

Veya en kötü ihtimal mobile odin kullan

mobil odin sıkıntılı diye duymuştum kullanımı hakkında bilgi verir misin.

- - - Eklendi - - -

Pcde kiese dair herseyi sil C dende sil sonra yeniden baslat samsung driverini tekraryukle

yarın herşeyi tekrar yapıcam inşallah olur format atmayıda düşünüyorm bilgisayara :/

TheMadness

TheMadness

Üye
donanımsal olsa telefon açıkken hiç görmez telefon normal açıkken görüyo down modunda görmüyo :(

- - - Eklendi - - -

evet tabikii aldım down modunda zaten sorun çıkarıyo

- - - Eklendi - - -

mobil odin sıkıntılı diye duymuştum kullanımı hakkında bilgi verir misin.

- - - Eklendi - - -

yarın herşeyi tekrar yapıcam inşallah olur format atmayıda düşünüyorm bilgisayara :/

Yapamazsan anlatırım

muhittinkerelti

Üye
Gorev yoneticisi (ctrl+del) islemler sekmesine gel kies yazan ögelerin uzerine tiklayip islemi sonlandira tikla umarim sorunun hallolur.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kardeş samsung usb driverları kur Reset at aygıt yöneticisine gir orda sarı olan yerlerin üstüne gel güncelleştir sonra tekrar dene

Üst Alt