Odanın Kapısını Maxicep e Açmak İster misin ? 'TIKLA' (Herkes Odasının Resmini Eklesin)

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Resimdeki mahlukat benim kardeşim oluyor odadan çıkartamadım :D

................................................................................................................................

...............................................................................................................................

Yeterince dağınık galba :D
Aşırı düzenli bir odan var :D

man20

man20

Üye

................................................................................................................................

...............................................................................................................................

benim odamdan daha düzenli ve de temiz :D

tempestshine

tempestshine

Üye

mahlukat mı :kop2:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

pelın_

En pis benim odam dı halılar bıle yıkamadan yeni geldi hele dolabımın icinı görsenın nasl pis kız dersnız neyse akşam nuda atarm:)

TheMadness

TheMadness

Üye

Hackless aynı laptop bende var :D hp pavilion dv6 mı :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
TheMadness

TheMadness

Üye
Hackless ona dağınık mı diyorsun :D

Revengeful

Emekli Yönetici
seninde odanın fotosunu beklioruz mert :)

2 ev var ve toplamda 3 odam var hangisi :d: Yok ben o kadar geniş bir insan değilim odamı benden başka sadece gelecekteki eşim görebilir :hih: :d:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

2 ev var ve toplamda 3 odam var hangisi :d: Yok ben o kadar geniş bir insan değilim odamı benden başka sadece gelecekteki eşim görebilir :hih: :d:

iyi bir cevaptı. Asena bile boyle kıvıramazdı.:zuhaha:
(saka olsun diye yazdım. Kırılma)

• Beğen
Tepkiler: jackalmami

Revengeful

Emekli Yönetici
Odamın en değerli kısmını çekeyim dedim o yeter :ehe diğer gitarlarıda çekmek isterdim ama 2 si diğer evde diğeri ise stüdyoda :D Arka planda reklama yer vermek zorunda kaldım, malum öğrenciyiz.. Amfinin üzerine 1 tane maxicep bloknotuda koydum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada sadece bu odada toplam 6 kitaplığım var :D Kitap okumayı severim :ehe Hatta yer kalmadı ve gördüğünüz gibi kaloriferin üzerinde bile kitap var :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve jackalmami

pelın_

Mert üç beş kitap sallarmısın butarafa

Şizofren_

Şizofren_

Üye
eee milletin odası var resmini koyar tabi. Bizim evde ütünün bile odası var benim yok:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Mert üç beş kitap sallarmısın butarafa
Vallah arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz geri vermek şartı ile :ehe genellikle bu değişimi kızlarla yapmak zorunda kalıyorum orası ayrı :D Çevremdeki erkekler pek kitap okumuyor :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Vallah arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz geri vermek şartı ile :ehe genellikle bu değişimi kızlarla yapmak zorunda kalıyorum orası ayrı :D Çevremdeki erkekler pek kitap okumuyor :D

şöle içinde cinayet katil falan olanlı bi kitap önersene:) sanırım çok tuhaf kitaplar okuyorum ben polisiye desen değil adını koyamadım:)

Üst Alt