Odanın Kapısını Maxicep e Açmak İster misin ? 'TIKLA' (Herkes Odasının Resmini Eklesin)

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim dolabım hiç o kadar düzenli olmadı :ehe

man20

man20

Üye
kimsenin koyacağı yok. ben koyiyim bari :D önceden de dediğim gibi odam çok dağınık ve temizlikte yapamadım bi türlü :/

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

biraz oje ruj pembe beklıyodum senden

pelın_

bak sımdı daganıklık görmemişin :)

• Beğen
Tepkiler: man20
tempestshine

tempestshine

Üye

cukuleaks

Üye
Benim odayı çeksem'' oda nerde '' diye soracaksınız :ehe okadar dağınık :D pc masası var ama ben başka masada kullanıyorum , amaç yok :D Kendi yatağım var yerde yatıyorum amaç yok :D Çalışma masam var yerde ders çalışıyorum gene amaç yok :D Kıyafet dolabım var ama bütün kıyafetlerim askıda duruyor , amaç yok :D En feciside odada lamba var ama telefonun ışığını kullanıyorum daha seksi oluyor :d:

pelın_

:ehe

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Benim odayı çeksem'' oda nerde '' diye soracaksınız :ehe okadar dağınık :D pc masası var ama ben başka masada kullanıyorum , amaç yok :D Kendi yatağım var yerde yatıyorum amaç yok :D Çalışma masam var yerde ders çalışıyorum gene amaç yok :D Kıyafet dolabım var ama bütün kıyafetlerim askıda duruyor , amaç yok :D En feciside odada lamba var ama telefonun ışığını kullanıyorum daha seksi oluyor :d:

İsmail abi ve tuhaflıkları :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

pelın_

pis oda göremişiniz siz:)

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve man20
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Birde kedi sevmez,terliğinde kedi resmi var onuda inkar et:D
Gece gece marangoz mu getirelim,kapımız yok ozaman resimde yok.Kapısı olanlar koyucak ozaman:D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

o terlıkleri annem aldı mecbur giyiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

pelın_

ben anladım onu:op:

pelın_

senın odanıda görelımm

nokia_belle

nokia_belle

Üye

cukuleaks

Üye
Resimdeki mahlukat benim kardeşim oluyor odadan çıkartamadım :D

................................................................................................................................

...............................................................................................................................

Yeterince dağınık galba :D

• Beğen

Üst Alt