Ocean HD v1.8 (Friendly Seas Pack)

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Ocean HD v1.8 (Friendly Seas Pack)




Açıklama:
Aşağı dalış ve sualtı kendi dünyasında Cihazınızı kullanırken her zaman kendinizi.
Egzotik deniz yaşamı ile iç içedir derin bir okyanus ortamı bozulmamış suları keşfedin. Bir batık gemi, mercan resifi, ve güneş ışığı ışıltısıyla dolu gibi daha kapalı gizli hazine keşfedin. Manta ray havai kayar iken balık Okulları geçmiş yüzmek. Ya da, sığ denizlerde dalmak ve masmavi sularda sürüklenmeye - bu size kalmış. Yakından izlemek ve hatta uzaktan bir köpekbalığı görebilirsiniz!
Yakın yüzmek balık ve gizli hazine ile etkileşim. Kombinasyonları yüzlerce ile dalış deneyimi özelleştirmek - gemiyi gizlemek, bir dalış kask hazineyi değiştirmek, 'Sığ Denizler' ya da 'Mercan Hayat' temalar arasından seçim ve çok daha fazlası!
İsteğe bağlı eklenti paketleri sizin için en anlamlı özelliklerini seçmek için izin, ayrıca satın alınabilir. 'Shark Paketi' Büyük Beyaz, Tiger ve çekiç köpekbalığı, yeni temalar, ve bir köpekbalığı kafesi ve dalgıç sahiptir. 'Dostu Denizler Paketi' a Dolphin, Deniz Kaplumbağası, interaktif Seahorses, yeni temalar ve daha fazlasını içerir!
Bu görsel olarak çarpıcı canlı duvar kağıdı el yapımı sanat eserleri ile gerçek 3D olduğunu. Pil ömrünü korumaya ve telefonlar, tablet ya da canlı duvar kağıtları destekleyen herhangi bir cihaz ile harika çalışıyor iken Bizim duvar kağıtları ipeksi pürüzsüz animasyonlar bulunmaktadır.

Ekran Görüntüleri:








İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Benzer Konular

NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
407
NEXUS
temp542
Cevap
8
Görüntüleme
2K
temp542
yaren_dede
Cevap
2
Görüntüleme
838
yaren_dede


Üst Alt