Öcalan'dan MHP'ye birlikte çalışma önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Öcalan'dan MHP'ye birlikte çalışma önerisi
Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan, beklenmedik bir öneriyle Diyarbakır'da kent meclisleri kurulmasını isteyerek, bu meclislerde MHP'lilerin de yer almasının faydalı olacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta PKK'ya talimat verdiği gerekçesiyle hücre cezası alan bölücü örgüt ele başı Abdullah Öcalan bu kez de İmralı görevlileriyle tartıştığı için ceza verildi.

Fırat Haber Ajansı, İmrali Cezaevi'nde hükümlü bulunan Abdullah Öcalan'ın "kapı nedeniyle" idare İle tartılştığını bildirdi. Yaşanan tartışmanın ardından Öcalan avukatlarına 10 günlük hücre cezasına çarptırıldığını söyledi. Böylelikle Öcalan'ın hücre cezası süresi 30 güne çıktı.

MHP'YE "BİRLİKTE ÇALIŞMA" ÖNERİSİ

Avukatlarına son günlerde DTP üzerinde baskı uygulandığı iddiasında bulunan terör örgütü elebaşı Öcalan, Diyarbakır'ın önemine dikkat çekerek DTP'den kentin sorunlarının tartışılacağı "Kent meclisleri" kurulmasını istedi. Öcalan, beklenmedik bir öneriyle sözkonusu kent meclislerinde MHP'lilerin de yer almasının faydalı olacağını dile getirdi.

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.

Nazy

Nazy

Üye
bu adam neden hala yaşıyor:@

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
kyoman

kyoman

Üye
ewet sucu olanı öldürmezler sucsuz olanı öldürürler lanet olsun böyle yönetime bide işbirlikci arıyor kendıne iyi de secmiş ama
Doğrusu hangi yönetim başa gelse , öldüremez ...Bu ülke sınırları içerisinde Abdullah öcalan'ı öldürülmek isteselerdi ,, bence çoktan bu iş olmuştu..

ouSahin

ouSahin

Üye
ya eceliyle gitcek yada çürüyerek ki sanmıyorum cezaevinde ona iyi bakılıyordur:)

izin verin bakalım nereye kadar:)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
sen kimsin ulenn ne zaman gömülecen artık sen yaaa:@

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
kurt bey

kurt bey

Üye
ewet sucu olanı öldürmezler sucsuz olanı öldürürler lanet olsun böyle yönetime bide işbirlikci arıyor kendıne iyi de secmiş ama
Ceyda gereken cvbı yazardım ama yeni bir tartışmanın içine girmek istemiyorum,yöneticilerin msjını editleyeceğini ümid ediyorum. Lütfen başkalarına saygı duyun diye söylerken,sende başkalarının görüşlerine ve partilerine saygı duy.

mservank

mservank

Üye
İmralı da paşa paşa yaşıyordur eminim :@
yemeklerine zehir kat acı çeke çeke gebersin seref.siz

Altun.

Altun.

Üye
işte boşa oksijen tüketen br oksijen makinesi

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Ceyda gereken cvbı yazardım ama yeni bir tartışmanın içine girmek istemiyorum,yöneticilerin msjını editleyeceğini ümid ediyorum. Lütfen başkalarına saygı duyun diye söylerken,sende başkalarının görüşlerine ve partilerine saygı duy.
benim cevabımda herhangi bi ark niyet yok sadece içimden geleni yazdım arkadaşım sende özgürsün;)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
türkiye amerikanın kuklası :nono:

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
ben başında bekleyen asker olucam en ağır cezayı verseler bile kafasına sıkıp gebertiydim şimdiye.her haber çıktığında kaç ananın yüreği sızlıyo beslemeye devam ettikce bu böyle devam eder.

• Cool
Tepkiler: PALA.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt