Haber Obi Worldphone SF1 ve SJ1.5 akıllı telefonlar Türkiye’ye geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Obi Worldphone SF1 ve SJ1.5 akıllı telefonlar Türkiye’ye geliyor
Apple da çalışan eski bir CEO tarafından kurulan bir telefon markası

Akıllı telefon dünyasının yeni ismi Obi Worldphone, iki modeli ile Türkiye pazarına da geliyor…

Pepsi ve Apple’ın eski CEO’larından bir tanesi olan John Sculley, akıllı telefon pazarına giriyor. Premium tasarıma sahip modelleri ile gelişmekte olan ülkelerde başarıya ulaşmayı amaçlayan yeni akıllı telefon firması Obi Worldphone iki yeni modeli ile geliyor.

Obi Worldphone SF1 ve SJ1.5 olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefonlar çift SIM kart desteği sunarken, ayrıca 130$ ve 250$ civarında fiyat etiketi ile satışa çıkacaklar.

Yeni akıllı telefonlar ilk planda Türkiye başta olmak üzere Vietnam, Hindistan, Pakistan, Güney Afrika, Nijerya, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri gibi pazarlarda satışa çıkacak. Firma daha sonra farklı ülkelerle de dünya genelinde yayılmayı planlıyor.

Obi Worldphone SF1 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca ekran Gorilla Glass 4 desteğine sahip. Qualcomm2un sekiz çekirdekli işlemcili 64-bit mimaride Snapdragon 615 yonga setinden güç alıyor.

2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon 200$ ve 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon ise 250$ olarak satın alınabilecek. Cat.4 LTE desteği sunan cihaz 13MP (Sony IMX214) arka kamera ve 5MP ön kamera ile geliyor.

Diğer model Obi Worldphone SJ1.5 ise 5″ 1270×720 piksel HD IPS ekrana sahip. MediaTek’in 1.3Ghz dört çekirdekli işlemcili MT6580 yonga setinden güç alan cihaz 1 GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16GB dahili veri kapasitesine sahip.

Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz, 8MP arka kamera ve 5MP ön kamera içeriyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lli-telefonlar-turkiyeye-geliyor-h203996.html

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Eh işte :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
donanım eh işte denilebilir ama fiyat önemli

eylül ayında zte z9 mini gelecek ve 1000 lira altında fiyatı olacak

16-8 kamera sony
2900 mah pil
snap615 5'' FHD Ekran
çift sim sdkart vs vs donanımı var yeni f/p cihazı olacak ülkemizde

• Beğen
Tepkiler: lazye ve Mesut Aktaş
skylinegti

skylinegti

Üye
donanım eh işte denilebilir ama fiyat önemli

eylül ayında zte z9 mini gelecek ve 1000 lira altında fiyatı olacak

16-8 kamera sony
2900 mah pil
snap615 5'' FHD Ekran
çift sim sdkart vs vs donanımı var yeni f/p cihazı olacak ülkemizde
Zte z9 mini'nin geleceğine emin misin böyle birşey olursa harika olur çünkü telefon harika :D birde 1000 tl altı olursa tadından yenmez.Acaba sadece internet üzerinden mi satılacak yoksa tekno marketlerede gelecek mi ?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Zte z9 mini'nin geleceğine emin misin böyle birşey olursa harika olur çünkü telefon harika :D birde 1000 tl altı olursa tadından yenmez.Acaba sadece internet üzerinden mi satılacak yoksa tekno marketlerede gelecek mi ?
zte türkiye face sayfası var

zte kendisi direkt olarak geliyor ülkemize eylül ayında sorun çıkmazsa z9 mini ile gelecekler ve 1000tl altında fiyatı olacak

benim duyumlarıma göre 899 olacak ama belli olmaz.

daha sonra asıl amiral gemilerini de getirir artık zte çünkü direkt kendisi giriyor pazara

0MG90

0MG90

Üye
Umarım burada fiyatlar uçmaz

skylinegti

skylinegti

Üye
zte türkiye face sayfası var

zte kendisi direkt olarak geliyor ülkemize eylül ayında sorun çıkmazsa z9 mini ile gelecekler ve 1000tl altında fiyatı olacak

benim duyumlarıma göre 899 olacak ama belli olmaz.

daha sonra asıl amiral gemilerini de getirir artık zte çünkü direkt kendisi giriyor pazara
Harika bir haber bu bakalım hayırlısı...

Luck Star

Luck Star

Üye
iphone 4s e kılıf geçirmişler ikisi bir arada kampanya herhalde.

Invoke

Invoke

Üye
Dün gördüm ben de youtubeda. Çok güzel bence tasarımı. Fiyatı da uygun. Özellikleri de fiyatına göre gayet iyi.

SF1 den bahsediyorum, diğerinin tipini beğenmedim.

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
ZTE güzel cihazları var. Özellikle Nubia çok harika görünüyor.

ZTE Nubia Z9 Mini, 899 girerse ortalığı yıkar. Samsung A8 ile aynı işlemci ama yarı yarıya daha uygun fiyat.

byAndroid

byAndroid

Üye
Güncelleme veriyor muydu zte?

• Beğen
skylinegti

skylinegti

Üye
ZTE güzel cihazları var. Özellikle Nubia çok harika görünüyor.

ZTE Nubia Z9 Mini, 899 girerse ortalığı yıkar. Samsung A8 ile aynı işlemci ama yarı yarıya daha uygun fiyat.
Aynen katılıyorum 899 tl olursa çok satar hatta ilk alacaklardan biride ben olurum... :D

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme veriyor muydu zte?
evet nubia 2.8.1 arayüzü android 5.0.2 ile çıktı z9 mini

bir kaç gün önce android 5.1.1 nubia 3.54 arayüzü verdi z9 mini için zte

kaldı ki kaynak kodu var cm12 vs vs custom rom desteği de var

resmi olarakta android m alacak

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt