Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o2 xda2s imate yardım acillll !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hero76
Üye
Konu Sahibi
o2 xda2s imate yardım acillll !!!
arkadaşlar bu cihazlara program nasıl yükleniyor. genelde pocket pc programları exe formatında ve pocket pc ye yuklediğimde pocket pc yukleyemiyor? neden ? bilen arkadaşlar yardım etsin ltfn
wlan
Üye
ARKADASIM BENDE BU ALETTEN KULLANIYORUM BU CIHAZA .exe uzantılı dosya yukleyemezsın bunların formatları baska .cab uzantılı dosyalar kurabılıyorsun ok
program yada herhangı bıse ıstersen soyle bana ben sana bı adres yazayım orda herseyı bulursun
hero76
Üye
Konu Sahibi
kardeş bana cab uzantılı dosya olan bir kaç site söylermisin çok saol şimdiden
ARKADASIM BENDE BU ALETTEN KULLANIYORUM BU CIHAZA .exe uzantılı dosya yukleyemezsın bunların formatları baska .cab uzantılı dosyalar kurabılıyorsun ok
program yada herhangı bıse ıstersen soyle bana ben sana bı adres yazayım orda herseyı bulursun
arkadaşım bendede o2 var ilk zamanlar türkçeydi sonra biarkadaşım kullanırken ingilizceye çevirdi ve tekrar türkçeye çeviremiyorum yardım lütfen
brkblx
Üye
.cab uzantılı dosyaları cihaza atıp file explorer benzeri bi programla cihazdan yüklersin...
.exe yi cihazın bilgisayara baglıyken pc üzerinden .exe ye cift tıklayarak yüklersin...