Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
Maxicep dolmuş hattında beraber çalışmıyormusunuz, artık kardeşin sayılırBranşlarımız farklı maalesef
Murat ağaya her daim çay varMaxicep dolmuş hattında beraber çalışmıyormusunuz, artık kardeşin sayılır
bende foruma ulaşamıyorum. forum abi sana nasıl ulaşabilirimForuma ulaşmada sorun yaşayan yeni bir mod vakası daha oldu, artık yalnız değilsin
Son madur; @MAERKEK
İyi ki bu misafirlik olayı var, yoksa moderatörler foruma ulaşamayacak
Geçmiş olsun biladerimZozorda olsa ulaştım telefonun dokunmatiği bozuk konuşarak yazması zorundayım
Konunun asıl cevabı gelmiş kilit yakışır
Burdayım @sinan yükselForuma ulaşmada sorun yaşayan yeni bir mod vakası daha oldu, artık yalnız değilsin
Son madur; @MAERKEK
İyi ki bu misafirlik olayı var, yoksa moderatörler foruma ulaşamayacak
Hoş geldinizBurdayım @sinan yüksel
Muhtar olup, muhtarlığa girememekValla yoksa forum hayatım biterdi
Bu meşazı yazdığına göre ulaşmışsın demektirbende foruma ulaşamıyorum. forum abi sana nasıl ulaşabilirim
Forumun derisine nüfuz edecekHoş geldiniz
Muhtar olup, muhtarlığa girememek
Bu meşazı yazdığına göre ulaşmışsın demektir
Şimdi moderatörler düşünsünForumun derisine nüfuz edecek
Düşünüyüm birazŞimdi moderatörler düşünsün
Bknz: Harun abinin dünyadaki en iyi moderatör olması
Yoksa bu yüzden mi foruma ulaşamadı
1 yıldan fazladır uğramıyordu buralara ama dün gelmiş
Ferhat misali dağları delip, Şirin'e mi ulaşmaya çalışıyorsunuz... anlamadım gitti, altı üstü foruma gireceksinizDüşünüyüm biraz
Seviyeye göre ulaşma süresi artıyor mesela ben bir günde ulaşıyorum harun abi bir yılda
Aşk arttıça engeller çoğalıyorFerhat misali dağları delip, Şirin'e mi ulaşmaya çalışıyorsunuz... anlamadım gitti, altı üstü foruma gireceksiniz
Moderatörlere saygım kat ve kat arttı adamlar ne engellerle uğraşıyorlarAşk arttıça engeller çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?