SoulsEagle
Üye
-
Konu Sahibi
-
kaç sene geçti bile artık barışmazlarBi barışın be abi be
ceza annesi veya babası kanser diye bi reklamda oynamış para için kolera da onla dalga geçmiş ceza alınmamış filan ayben de boş yere olaya karışıp koleraya diss şarkı yapmış saçma sapan işler ex yengeyle ex bacı kavgasından türk rapini kat-lan-a-rak kat-lan-a-rak ....neden kavga ettiler ki
herkes başka bi şey anlatıyorkaç sene geçti bile artık barışmazlar
ceza annesi veya babası kanser diye bi reklamda oynamış para için kolera da onla dalga geçmiş ceza alınmamış filan ayben de boş yere olaya karışıp koleraya diss şarkı yapmış saçma sapan işler ex yengeyle ex bacı kavgasından türk rapini kat-lan-a-rak kat-lan-a-rak ....
Başka nasıl anlatıyolarherkes başka bi şey anlatıyor
yoğ olayın gerçeği bu sago kendi dedi benim hatam diye ztn yeni konserlerinde söylüyormuş neyim var'ısahtiyanda olayın içindeymiş galiba.
neyim var kiyoğ olayın gerçeği bu sago kendi dedi benim hatam diye ztn yeni konserlerinde söylüyormuş neyim var'ı
Ankara konserinde söylemiş sanırım.
oturduğun şehre
Ben zaten ankaradayımoturduğun şehre
Ben zaten ankaradayım
Sen nerde biliyodun
instagramdan bulduğum zamanSen nerde biliyodun
Nerden demedim la nerde dedim ama yanlış anladım galibainstagramdan bulduğum zaman
söylemiştin galibaNerden demedim la nerde dedim ama yanlış anladım galiba
Onu ben yazdım zaten baya da. Ben sen beni ankaradan başka bi şehirde diye biliyon diye anladım.söylemiştin galiba
Onu ben yazdım zaten baya da. Ben sen beni ankaradan başka bi şehirde diye biliyon diye anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?