''O varsa biz yokuz''

Sponsorlu Bağlantılar

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
''O varsa biz yokuz''
Fenerbahçe’de, önceki gün şok biçimde görevi bıraktığı açıklanan kadın basketbol takımı antrenörü Haydar Kemal Ateş’in istifasının perde arkası aralandı. Ateş ile yolların ayrılmasında, Teknosa Türkiye Kupası’nın Galatasaray’a kaptırılması kadar, oyuncuları ile yaşadığı anlaşmazlıkların da büyük rol oynadığı ortaya çıktı.

''G.Saray’a gideriz''
Bir yılı aşkın süredir takımı çalıştıran Haydar Kemal Ateş ile basketbolcuların arasını açan olay ise küfür. Ateş’in gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda çok küfür ettiği, özellikle yabancı sporcuların bu durumdan rahatsız olduğu öğrenildi. Birkaç kez bu konuda Ateş’e uyarılarda bulunmalarına rağmen sonuç alamayan ABD’li basketbolcular Penny Taylor, Sutton Brown ve Nicole Powell’ın, geçtiğimiz günlerde son çare olarak kulüp yönetimine Ateş’i şikayet edip, “O varsa biz yokuz. Gerekirse Galatasaray’a gideriz” diyerek rest çektikleri belirtildi.

Nevriye ile kavga etti
Geçtiğimiz hafta oynanan Teknosa Türkiye Kupası’nın G.Saray’a kaybedilmesi sonrası yaşananlar ise Haydar Kemal Ateş’in ipinin çekilmesine neden oldu. Ateş’in, uzun süredir problem yaşadığı oyuncu Nevriye Yılmaz ile kavga etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Mutlak favori çıkılan Galatasaray maçının kaybedilmesini ve oyuncuların şikayetlerini göz önünde bulunduran F.Bahçe Yönetim Kurulu, Ateş ile yolların ayrılmasını kararlaştırdı.

Ligde yenilgisiz lider olan Fenerbahçe’nin başında 1 yılı aşkın süredir görev yapan Haydar Kemal Ateş, geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Bu arada Fenerbahçe yönetimi, başantrenörlük görevine, Haydar Kemal Ateş’in yardımcısı Aydın Uğuz’u getirdi.

Süper transferler
Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezon kadın basketbolunda Avrupa’da ses getirecek bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Dünyanın en iyi kadın basketbolcuları arasında yer alan Spartak Moskova’nın ABD’li yıldızı Diana Taurasi ile büyük ölçüde anlaşan sarı lacivertliler, aynı takımın antrenörü Pokey Chatman’a da talip oldu. ABD’li antrenörle anlaşma sağlanırsa, takım gelecek sezon kendisine emanet edilecek.

 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
265
TheNightMare.
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
259
Baydırman


Üst Alt