o palyaço benim!

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
o palyaço benim!
Adamın biri doktora gider. Doktora derki, hastayim, hayattan zevk alamiyorum.Açlar aklima geliyor, yemek yiyemiyorum. Çiplaklar hatirima geliyor, Onlarla birlikte üsüyorum. Her cinayette kendimi suçlu buluyorum.
Her katil biçaginin kabzasini sanki benim ellerim tutmustur. Her atilan kursun benim kalbime saplaniyor. Bütün bu toplumun suçlari benim omuzlarima yüklenmis. Artik gülmesini unuttum.

Doktor, hastasini omuzundan tutar, pencerenin önüne getirir, perdeyi aralar, parmagiyla karsi duvardaki afisi gösterir.Bu afiste, bir sirk palyaçosunun reklami vardir.

Azizim, der, su palyaçoyu görüyor musun? Tavsiye ederim, her gece bu palyaçonun gösterilerine git. Bütün kederini, elemini, derdini unutursun. Gülmeyi, kahkahayi ögrenirsin. Hayattan yeni bastan zevk almaya baslarsin.

Hasta basini eger ;

Doktor, der, iste o palyaço benim!



Aziz Nesin
 


Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler
 
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
vay...süper...bence gerçekten herkes göründüğü gibi değil...gülücük maskesini bende her uyandığımda özenle takarım...
 

Solamente

Üye
Hatırlattığın için bu güzel sözleri teşekkür ederim :) İnsanların içinde kopan fırtınaları anlamak ne zor değilmi :(
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
dışardan görenler mesut sanıyor bilmezler ki gözlerim hergün ağlıyor
 
c3r3n

c3r3n

Üye
Hayatın ne getirip ne götüreceğini bilemeyiz..Maalesef
 
Takipçi Satın Al


Üst Alt