O Kız İşi Yattı Offf ya offf seviyordum be arkadaş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
O Kız İşi Yattı Offf ya offf seviyordum be arkadaş!
Off ya Offff arkadaşlar kesin yattı bu iş
KIZIN KANKASIYLA KONUŞTUKLARIM

olur kardeşim sıkma canını daha gençsin

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
canını sıkma demesi kolay abi ben ilk defa çok ama çok birine bağlanıp sevmiştim.iki hafta onu araştırdım,sorup soruşturmuştum..

aynı duyguları bende yaşadım çok sevmiştim ama çıktığı var insan zamanla soğuyor benim için bi önem arz etmiyor şu an kız arkadasm var onla çok mutluyum birbirimizi çok seviyoruz sana diyeceğim karşına seni seninde onu seveceğin biri çıkacak sadece zamana bırak

Seviyosan git konuş bence olmadı mermi ver ya benimsin yada karatoprağın

Oğuzhan

Üye

---------- Eklendi @ 17:56:34 ---------- Yazıldı @ 17:55:57 ----------

yaş kaç?

hata yapmıssın arkadaş yoluna başvurmakla ama iyi düşünürsen bu kankası senden bahsetcek kız en azından sevdiğini anlıycak

Ns_Lion

Üye
Olum boşver kankasını sen adam gibi adamsan kız zati sever. sen kızı seviosan git konuş en azından rahatlarsın... kız yok dese bile sevdiğini bilmiş olurkiii kankası çoktann yetiştirmiştir bile tavsiyem ağır davran bakışlarınla etkile çok bakma ama bakkk gerisi gelir zabah larıda günaydın akşam ii akşam demeyi ihmal etme coool davran oqe... sonrada kankasına deki defol seni lanet olası oqe...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
ben öyle düşünemiyorum be!

Seviyosan git konuş bence olmadı mermi ver ya benimsin yada karatoprağın
o hiç olmaz be bir daha görememek var

---------- Eklendi @ 17:56:34 ---------- Yazıldı @ 17:55:57 ----------

yaş kaç?
16

hata yapmıssın arkadaş yoluna başvurmakla ama iyi düşünürsen bu kankası senden bahsetcek kız en azından sevdiğini anlıycak
napayım gittim yanına tanışabilirmiyiz dedim hayır dedi bende kankasına yazdım..off ya abi ya

ben öyle düşünemiyorum be!

o hiç olmaz be bir daha görememek var

16

napayım gittim yanına tanışabilirmiyiz dedim hayır dedi bende kankasına yazdım..off ya abi ya

Hocam kızı alcan konuşcan ama yüzyüze kabul etmiycek ama sevdiğini bilcek kızın yanında bi iki tribe gir falan üzüldüğünü anlasın

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo hocam aldım yanıma ama kaçıyor..

Oğuzhan

Üye
boşver kızı derslere bak üniversitede bulunur daha iyisi

Tepkiler: OttomaN TigeR ve viktoreznov
aşık değil de sadece seviyosan kavuşursun ama aşıksan vay haline dağları delsen yine kavuşamazsın.

Tepkiler: OttomaN TigeR

atoubo

Üye
Git yüzüne karşı söyle senden hoşlanıyorum kız ben de yok derse '' ne kadar büyük birşey kaçırdığının farkında mısın '' de

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
olmucak bu iş anladım ben ama gitcem genede yanına..

git git için rahatlar en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...