Necmati Üye Dafny' Alıntı: ne diyosun yaa gecen kış öyle bi esti ki uçuyordum valla hatta faceye yazdım ki ''az daha rüzgar beni uçuruyordu '' Genişletmek için tıkla ... babamlar bana bu halimle diyor uçarsın diye düşün artık ne kadar zayıfsın
Dafny' Alıntı: ne diyosun yaa gecen kış öyle bi esti ki uçuyordum valla hatta faceye yazdım ki ''az daha rüzgar beni uçuruyordu '' Genişletmek için tıkla ... babamlar bana bu halimle diyor uçarsın diye düşün artık ne kadar zayıfsın
kankka Üye bence çocuğa bağlı bi olay son resimde milletin yemeği duruyo bu çocuğun yemeği bitmiş kaşığı yemeye çalışıyo
bence çocuğa bağlı bi olay son resimde milletin yemeği duruyo bu çocuğun yemeği bitmiş kaşığı yemeye çalışıyo
Dafny Üye Necmati™;2898671' Alıntı: babamlar bana bu halimle diyor uçarsın diye düşün artık ne kadar zayıfsın Genişletmek için tıkla ... zayıfım ya baya kürdan diyorlar bana
Necmati™;2898671' Alıntı: babamlar bana bu halimle diyor uçarsın diye düşün artık ne kadar zayıfsın Genişletmek için tıkla ... zayıfım ya baya kürdan diyorlar bana
Necmati Üye Dafny' Alıntı: zayıfım ya baya kürdan diyorlar bana Genişletmek için tıkla ... zuhhaa sen iyi ben çok iyi top oynadığım için ayaklar hızlı ya oynak necmi diyorlar
Dafny' Alıntı: zayıfım ya baya kürdan diyorlar bana Genişletmek için tıkla ... zuhhaa sen iyi ben çok iyi top oynadığım için ayaklar hızlı ya oynak necmi diyorlar
Dafny Üye Necmati™;2898724' Alıntı: zuhhaa sen iyi ben çok iyi top oynadığım için ayaklar hızlı ya oynak necmi diyorlar Genişletmek için tıkla ... oynaklıgını gordm ztn
Necmati™;2898724' Alıntı: zuhhaa sen iyi ben çok iyi top oynadığım için ayaklar hızlı ya oynak necmi diyorlar Genişletmek için tıkla ... oynaklıgını gordm ztn
Necmati Üye Dafny' Alıntı: oynaklıgını gordm ztn Genişletmek için tıkla ... doğru senden başka daha kimse görmedi forumda burak bile
Dafny' Alıntı: oynaklıgını gordm ztn Genişletmek için tıkla ... doğru senden başka daha kimse görmedi forumda burak bile
Dafny Üye Necmati™;2898809' Alıntı: doğru senden başka daha kimse görmedi forumda burak bile Genişletmek için tıkla ... ciddi misin bnm ne özellğm var dicem burası yeri değil
Necmati™;2898809' Alıntı: doğru senden başka daha kimse görmedi forumda burak bile Genişletmek için tıkla ... ciddi misin bnm ne özellğm var dicem burası yeri değil
Samsun55'' Üye Dafny' Alıntı: oynaklıgını gordm ztn Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Necmati™;2898809' Alıntı: doğru senden başka daha kimse görmedi forumda burak bile Genişletmek için tıkla ...
Dafny' Alıntı: oynaklıgını gordm ztn Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Necmati™;2898809' Alıntı: doğru senden başka daha kimse görmedi forumda burak bile Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Dafny' Alıntı: zayıfım ya baya kürdan diyorlar bana Genişletmek için tıkla ... Haklilar
zaza Üye NowOrNewer' Alıntı: maşallah tosun mübarek buna i bakmak lazıkm sumocu potansiyeli yüksek Genişletmek için tıkla ... diyosun ama biraz daha yerse patlak bir sumocu olacak
NowOrNewer' Alıntı: maşallah tosun mübarek buna i bakmak lazıkm sumocu potansiyeli yüksek Genişletmek için tıkla ... diyosun ama biraz daha yerse patlak bir sumocu olacak
zaza Üye _turken_' Alıntı: kötüymüş ya ama varya bunu bi yuvarlasan bi daha kalkamaz bu yav Genişletmek için tıkla ... diyosun deneyelimmi
_turken_' Alıntı: kötüymüş ya ama varya bunu bi yuvarlasan bi daha kalkamaz bu yav Genişletmek için tıkla ... diyosun deneyelimmi