O Daha 15 Yaşında Ama !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
O Daha 15 Yaşında Ama !
İngiltere, Lancashire'da yaşayan 15 yaşındaki Bradley Fisher'ı görenler bir daha unutamıyor, çünkü yaşına rağmen tam 2 metre 10 santim uzunluğunda ve uzamaya devam ediyor.

Southlands Lisesi'nde eğitim gören Bradley, okulundaki yaşıtları arasında en kısa boylu olan 1.37'lik arkadaşı Zoe McDermott'ın yanında tam bir dev gibi duruyor.

İlkokulu bitirmeden babasından uzun boya sahip olan Bradley, 16 yaş altı ulusal basketbol takımına da seçildi.

"Basketbol oynamayı seviyorum, boyum çok avantaj sağlıyor" diyen Bradley, kapılardan geçerken eğilmek zorunda kalmak dışında hiçbirşeyin uzun boylu olmak kadar iyi olamayacağını söylüyor.

"Uzun olmayı seviyorum, arkadaşlarım ve ailem de bunun iyi olduğunu düşünüyorlar. Kıyafet alırken en büyük beden sipariş ediyorum ve üzerime olması için dua ediyorum" diye konuşan 15 yaşındaki dev, anaokulunda da herkesten uzun olduğunu da sözlerine ekliyor.

Daha şimdiden Michael Jordan'dan uzun boya sahip olan Fisher, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından da çok seviliyor.

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve haltie

aryscat

aryscat

Üye
hastalık baba bu... Boyu uzun ama ömrü o kadar uzun olmaya bilir

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
evet genelde uzama ile ilgili hastalık olan kişilerin ömrü kısa oluyor ...

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
evet herşeyin fazlası zararlı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
acabaa :hmmm boyu 2 metre olan adamın :hmmm :hmmm

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
maşallah

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Adilx05

Adilx05

Üye
Ey da :S

haltie

haltie

Üye
sağlık sorunlarıyla karşılaşıyorlar ama b eleman orantılı ünlü bir basketbolcu olmasın :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Allah bilir 21 de ne kadar olur

WitchKing

Üye
18 yaşına gircez daha boyumuz 1.80 olaya bak beaaaa :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...