'O Bir Cadı' Deyip,8 Yaşındaki Kıza İşkence Ettiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'O Bir Cadı' Deyip,8 Yaşındaki Kıza İşkence Ettiler
8 yaşındaki Afrikalı kız cadı olduğuna inanan teyzesi ve yakınları tarafından işkence edildi. Küçük kız ölümden son anda kurtarıldı...

Ancak ortaçağ Avrupa'sında görülebilecek bu olay İngiltere'yi sarstı. Ailesi öldükten sonra Angola'dan İngiltere'deki teyzesinin yanına gelen kız 7 yaşındaki bir diğer çocuğun "Havada uçuyor. Hepimize kara büyü yapıyor. O bir cadı" suçlamalarına maruz kaldı. Bunun üzerine teyzesi ve arkadaşı Sita Kisanga uğursuzluk getireceği düşüncesiyle küçük kıza işkence etmeye başladılar.

Gözüne biber sürdüler

Yakınlarının da katıldığı işkenceler sırasında çocuğun gözüne acı biber sürüldü vücudunun bir çok yeri bıçakla kesildi ve dövüldü. Daha da ileri giden kadınlar çocuğu bir çamaşır torbasına koyarak bir nehre atmak istedi. İçlerinden birinin fikir değiştirmesiyle son anda kurtulan küçük kız tedavi için hastaneye kaldırıldı. İşkencelere katılan 3 kadın ve l erkek ise tutuklandı

jackalx_06

jackalx_06

Üye
yuh be resmen canilik bu.

paylaşım için teşekkürler enes.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ortaçağ değil valla taş devrindeki insan benzeri yaratıklar bile yapmaz yani bunu.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim hakan abi ...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
komedi mi bu ya allhım ya kıza yazık yani

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:@yuh

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cahil dostun olacağına,okumuş düşmanın olsun..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Daha önce okumuştum cahillik.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sessiz Tepe (Silent Hill) filmini hatırlattı bana.
Orada da 8 yaşındaki bir kızı diri diri yakıyorlar cadı diye.

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
böyle bi şeyin gerçek olduğuna inanabilmek çok zor.. ( yanlış anlama enes, haberi yalanlamıyorum, çok sinirlendirdi) bi insan nasıl böyle düşünebilir, nasıl bu düşüncesini hayata geçirebilir.. :@

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
böyle bi şeyin gerçek olduğuna inanabilmek çok zor.. ( yanlış anlama enes, haberi yalanlamıyorum, çok sinirlendirdi) bi insan nasıl böyle düşünebilir, nasıl bu düşüncesini hayata geçirebilir.. :@

Bu bilgi gerçek arkadaşlar ... Köpekle atla bile evleniyor bu millet ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt