O ayakkabı "Türk malı" çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
O ayakkabı "Türk malı" çıktı

DHA
ABD Başkanı Bush'a fırlatılan ayakkabılar Türk malı çıktı.

Iraklı gazeteci Muntasar El Zeydi tarafından fırlatılan ayakkabının bir Türk ayakkabı üreticisine ait olduğu iddia edildi.

'a veda ziyaretine giden Başkanı 'a basın toplantısında fırlatılan ayakkabının Türk malı olduğu öne sürüldü. Ayakkabıların, Altınşehir'de 1991 yılından bu yana faaliyet gösteren bir Türk firmasının 2002 yılından bu yana üretmiş olduğu tescilli bir marka olduğu iddia edildi.

Baydan Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baydan, ayakkabıları yaklaşık 10 yıldır ürettiklerini, son 5 yıldan bu yana da tek model olmak üzere Ortadoğu'ya ihraç ettiklerini söyledi. Baydan sadece 'a yılda 15 bin çift söz konusu modelde ayakkabı ihraç ettiklerini belirtti. Ayakkabının 4 renk olarak üretildiğini Başkanına atılan ayakkabının da kahverengi olduğunu söyleyen Baydan ayakkabının kaba görünse de çiftinin ağırlığının 600 gram olduğunu ve 27 dolar karşılığında ihraç edildiğini belirtti.

Olay anında çekilen fotoğraf ve görüntüleri inceleyen firma yetkilileri, eylemi gerçekleştiren Iraklı gazeteci Muntasar El Zeydi'nin ayakkabılarının kendi ürünleri olduğunu açıkladı ve bu konuda bir kuşkularının bulunmadığını belirtti.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Firmanın da Gaziantep Kökenli Olduğunu Unutmayalım.. :D

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
o adama destegim sonsuz keşke tam 12den vursaydı :D

aspıre

Üye
alnının oratsından vursaydı keşkeeeeee..

dreamnurse

dreamnurse

Üye
adama sonra ne oldu onu merak ediyorum ben yanii tebrik edicek halleri yok ya barii isabet edebilseydii ne olduysa sonrasında adam deydi hiç değilse derdi:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yerli malı yurtun malı:) Herkez Uyuz Olduğuna Fırlatmalı:)

Solamente

Üye
Firmanın da Gaziantep Kökenli Olduğunu Unutmayalım.. :D

Ayakkabı sektörünün Kalbide Beynide Gaziantep Bunuda atlama ;) Dünyanın heryerine numune ve tasarımlar Gaziantepten gidiyor :D

Gatem 'i duymayan varmıki :)

POWER

POWER

Üye
O adamın ağzını burnunu kemiklerini kaburgalarını kırdılar hapiste. 12 yıl hapsi de isteniyor...

dreamnurse

dreamnurse

Üye
O adamın ağzını burnunu kemiklerini kaburgalarını kırdılar hapiste. 12 yıl hapsi de isteniyor...
yapma yaa:( üzüldüm şimdi keşke yapmasaydı o şahsiyet için değmezdi ama neysee olan olmuş zaten vicdansızlar!!!! :(:(

Solamente

Üye
Gatem ne yahu Jitem gibi... :hmmm
Siyaset yapmayalım arkadaşlar!.. :angry:

:kop:

Gazinatep sanayi sitesi :D Jitemle ne alaka be ne siyaseti sadece Gaziantepin Baklava dışındaki bi özelliğini hatırlattık :(

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ayakkabı sektörünün Kalbide Beynide Gaziantep Bunuda atlama ;) Dünyanın heryerine numune ve tasarımlar Gaziantepten gidiyor :D

Gatem 'i duymayan varmıki :)

Vaayy...
Çok Teşekkür Ederim Pınarcım..
Sadece Yemekleriyle Değil Sanayisiyle de Ünlüdür Memleketim.. :)

Bu Arada GATEM'i Nereden Duydun Çok Şaşırdım..
Burada Sonradan Gelip Yerleşenler Bile Daha Bilmezken... :D

Gatem ne yahu Jitem gibi... :hmmm
Siyaset yapmayalım arkadaşlar!.. :angry:

:kop:

Öyle Jitem Falan Karıştırma Şimdi.. :nono::ehe

Gaziantep sanayi sitesi :D Jitemle ne alaka be ne siyaseti sadece Gaziantepin Baklava dışındaki bi özelliğini hatırlattık :(

Eksik Olma Pınarcım..
Ata Gaziantep'ten GATEM'den Ne Anlar.. :ehe

Solamente

Üye
:oke::oke::oke: ayy orda lokumcuda çok Furkan istiyorumm :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Lokum :ss
Bush :ss
Ayakkabı krizi :ss

:ehe

c3r3n

c3r3n

Üye
Ayakkabıya yazık olmuş... :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
süpemiş ya keske bide tam isabet olsaydı:D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Tam İsabet Olsaydı O Adam Guantanamo'nun En Kıdemlisi OLurdu.. Koğuş Ağası Misali.. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt