Nvidia Ekran Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia Ekran Kartı Sorunu
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar üste resimde gördüğünüz gibi hiçbir ayarı değiştiremiyorum. Sorun nedir bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Not: Altta açıklama kısmında nvidia 3D ayarları,entegre grafik donanamıyla uyumdu değil yazıyor

Uhops

Uhops

Üye
.exe'nin hemen sağ tarafındaki ekleye tıklasan belki olur.

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Anti-Okul Kardeş; O Ekle düğmesi sadece yeni bi proğram eklemeye yarıyor. yinede ilgilenip cevapladığın için saol :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
değişmemen gerekiyor zaten.
orda yazan oyunları oyun kendisi sisteme göre ayarlar.
beğenmezsen oyunda options ta değiştir

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Yok Hayır Hala çözemedim. :S

- - - Eklendi - - -

değişmemen gerekiyor zaten.
orda yazan oyunları oyun kendisi sisteme göre ayarlar.
beğenmezsen oyunda options ta değiştir
Oyunda Options'dan o aylar değiştirilmiyor benim o ayarları değiştirmem gerek fps'nin sabit 100 olabilmesi için :S

Uhops

Uhops

Üye
Yok Hayır Hala çözemedim. :S

- - - Eklendi - - -

Oyunda Options'dan o aylar değiştirilmiyor benim o ayarları değiştirmem gerek fps'nin sabit 100 olabilmesi için :S
fps'yi neden 100 yapmaya çalışıyorsun ki 25 olsa yeter

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Fps 100 yapamazsın :D
30-60 arası standart fps degeridir.
Monitörler 60fps üzerini gösteremez zaten

Uhops

Uhops

Üye

tv den tv ye fark eder tabii gösterebilir.
120hertz monitörlerde var şuan
benim laptom monitörü 61 fps verdi mt2de
Tv'ye taksam +60 üstü fps alabilirmiyim diye soracaktım eksik basmısım klavyeye:utan:utan:utan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Oyun 70 fps de verebilir ama monitörler 60hertz oldugu için görüntüyü yine 60 fps olarak görürsünüz

Uhops

Uhops

Üye
Oyun 70 fps de verebilir ama monitörler 60hertz oldugu için görüntüyü yine 60 fps olarak görürsünüz
Dikkatımı çekti; benim monitör 59hertz'de çalışıyor normalı 60 olması lazım değil mi ?

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi

fps'yi neden 100 yapmaya çalışıyorsun ki 25 olsa yeter
Az Gelir istersen 10 ile felan oynayım :)

- - - Eklendi - - -

Beyler ben olayı size söyle izah eediyim.Şimdi ben counter strike 1.5 oynuyordum fps 100 pcde hiç kasma yoktu , counter strike 1.5'i bıraktım, counter strike 1.6 başladım. Oyuna girdiğimde fps bazen 60 bazen 40-50 oluyor ve arada da kasıyor. ben ise bunun sabit 100 olmasını ve kasmasını engellemek için nvidia ayarlarını değiştirmem gerek bunun nasıl cözeceğim hakkında da yardım arıyorum ama kimse bi cevap vermiyor :S forumda konularla ilgilenen pek yok galiba ? :S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Nvidia ile alakası yok onun sistemin yetmiyordur 100fps için

Uhops

Uhops

Üye
Az Gelir istersen 10 ile felan oynayım :)

- - - Eklendi - - -

Beyler ben olayı size söyle izah eediyim.Şimdi ben counter strike 1.5 oynuyordum fps 100 pcde hiç kasma yoktu , counter strike 1.5'i bıraktım, counter strike 1.6 başladım. Oyuna girdiğimde fps bazen 60 bazen 40-50 oluyor ve arada da kasıyor. ben ise bunun sabit 100 olmasını ve kasmasını engellemek için nvidia ayarlarını değiştirmem gerek bunun nasıl cözeceğim hakkında da yardım arıyorum ama kimse bi cevap vermiyor :S forumda konularla ilgilenen pek yok galiba ? :S
insan gözü zaten 24den sonrasını fark etmiyor diye biliyorum :D

Üst Alt