nvidia 9500 gt fan sorunu acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cevdet121

Üye
    Konu Sahibi
nvidia 9500 gt fan sorunu acill
Arkadaşlar fandan çok gürültü geliyordu bende fanını çıkartıp temizlemek istedim ama fanın pervane parçalarından biri kırıldı ve şimdi daha fazla ses ve titreme yapıyor.Size sorum şu bu ekran kartına uygun fan nereden bulabilirim.resimdeki ekran kartının fanı yardımlarını bekliyorum.

typerr1982

typerr1982

Üye
bilgisayar parçacısında 7 dolara alabilirsin istanbulda olsaydın söylerdik bir kaç yer ama ankaradasın sanırım hepsiburada adresine bak orda var

sakaryam54500

Üye
Arkadaşlar fandan çok gürültü geliyordu bende fanını çıkartıp temizlemek istedim ama fanın pervane parçalarından biri kırıldı ve şimdi daha fazla ses ve titreme yapıyor.Size sorum şu bu ekran kartına uygun fan nereden bulabilirim.resimdeki ekran kartının fanı yardımlarını bekliyorum.
Kardeş idaralik şu pcde normal fanlar varya fan boş dönen onu sök ekran kartına slikon ile yapıştır power gelen kabloya bagla bu fandan power gelen ekran kartının fanının üstüne slikonla yapıştır powerdan gelen kabloya tak idare et artık:oke:

typerr1982

typerr1982

Üye
söylemiş olduğun fanın fiyatı 5 ile 7 tl arası kendi fanını alıp takması daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt