Yardım Nvdia 630m Ekran Kartlı Sistem.

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Nvdia 630m Ekran Kartlı Sistem.
Arkadaşım bilgisayarında nvdia 630m ekran kartı var ve bunun yanında intle hd 4000 ekran kartı var. Bende ise amd hd radeon 7610 ekran kartı var.

Ben call of duty ghost oyununu hiç kasmadan yüksek görsel modunda oynayabliyorken arkadaşım oynayamıyor.

benim sorum nvdia 630m kötü bir ekran kartı mı oyunu kaldıramıyor mu acaba. çünkü ram ve işlemcimiz birbirine yakın seviyede.

ama bi detay vermem gerek. oyunu ilk çalıştırmaya çalıştığımızda intel hd 4000 ile biten bir hata verdi bende ise herhangi bir hata vermemişti. sonra netten bazı yollar deneyince oyun açıldı ama dediğim gibi çok kasıyordu.

yardımlarınız için şimdiden çokça teşekkürler :)

ANIL

ANIL

Admin
Oyunu intel aktif iken açtığınız için kasması normal. Oyun için diğer ekran kartına geçmeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu intel aktif iken açtığınız için kasması normal. Oyun için diğer ekran kartına geçmeniz gerekiyor.
Anıl inteli deaktif ediyorum ama gene açılınca kasıyo.
acaba o ekran kartına uyumlu değil mi acaba oyun sebep bu olabilir mi sence @ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Anıl inteli deaktif ediyorum ama gene açılınca kasıyo.
acaba o ekran kartına uyumlu değil mi acaba oyun sebep bu olabilir mi sence @ANIL

Diğer sistem özellikleri düşük olabilir. Ghost yüksek sistem gereksinimi istiyor ayrıca son güncellemeyi yaptınız mı?

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Diğer sistem özellikleri düşük olabilir. Ghost yüksek sistem gereksinimi istiyor ayrıca son güncellemeyi yaptınız mı?
ekran kartı driveri tama en son gücel durumundaydı. bugün win8.1 kurcam arkadaşıma olmazsa yazayım gene. bide sana bişey sormak istiyorum. bu çift ekran kartı ne işe yarıyo biliyor musun?

ANIL

ANIL

Admin
ekran kartı driveri tama en son gücel durumundaydı. bugün win8.1 kurcam arkadaşıma olmazsa yazayım gene. bide sana bişey sormak istiyorum. bu çift ekran kartı ne işe yarıyo biliyor musun?

Güç tüketimi ve ısı konusunda avantaj sağlıyor. Bende Intel HD 3000 ve AMD 6770M mevcut. Sadece oyun için AMD aktif ediyorum diğer işler için Intel çok rahat yetiyor ve az güç tükettiği için pc ısınmıyor. Fan sesi hiç duymuyorum.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Güç tüketimi ve ısı konusunda avantaj sağlıyor. Bende Intel HD 3000 ve AMD 6770M mevcut. Sadece oyun için AMD aktif ediyorum diğer işler için Intel çok rahat yetiyor ve az güç tükettiği için pc ısınmıyor. Fan sesi hiç duymuyorum.
anladım sağolasın. biraz çok soru sormuş olcam ama ben dün kaldır dedim intel4000i. kaldırdı yeniden başlat dedi başlatınca geri kuruldu. bunu kaldıramıyor muyuz biz :)

darkmaster

darkmaster

Üye
biostan varsa seçeneği devre dışı bırakabilirsiniz.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
anladım sağolasın. biraz çok soru sormuş olcam ama ben dün kaldır dedim intel4000i. kaldırdı yeniden başlat dedi başlatınca geri kuruldu. bunu kaldıramıyor muyuz biz :)

Devre dışı bırakabilirsin. İnternet bağlantısı olunca kendi kuruyor direk.

• Beğen
darkmaster

darkmaster

Üye
graphics mode gibi bir bölüm olması lazım biosta onu ayarlamanız gerekir, biostan biosa farklılık gösterdiği için kesin birşey söyleyemiyorum.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: darkmaster

Üst Alt