Nuri Şahin Beşiktaş'a neden gelmedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Nuri Şahin Beşiktaş'a neden gelmedi!
Beşiktaş'ın bir ara ısrarla transfer etmek istediği Dortmundlu genç yıldız Nuri Şahin bu konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu...
Beşiktaş'a gelmemesinin nedenini Avrupa'da oynamak istemesi olarak gösteren genç futbolcu UEFA Kupası'nın kazanıldığı dönemde Galatasaray'a sempati duyduğunu açıkladı.

Lig TV'ye konuşan Nuri Şahin'in açıklamaları şöyle:

"AVRUPA'YI İSTEDİĞİM İÇİN BEŞİKTAŞ'A GELMEDİM"
"Beşiktaş'a transferimin olmamasının en büyük nedeni benim Avrupa'da kalmak istememdi. Hem Sinan ağabeyle hem Ertuğrul hocayla görüştüm yazın. Ama ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bunu onlara da söyledim. Türkiye'yi Avrupa'da temsil edip ileride ülkeme de dönmek istiyorum. Teşekkür ettim teklifleri için."

"HOCALARIM YETERLİ GÖRMEDİ"
"Avrupa Şampiyonası'nda kadroda olamadım. Hocalarımız yeterli görmedi demek ki. Geçen sezon Feyenoord'da 34 maçın 30'unda oynadım. Goller attım asistler yaptım ama kadroya giremedim."

"BİR GÜN TÜRKİYE'YE DÖNECEĞİM"
"Avrupa'nın büyük liglerine gitmek istiyorum. Türkiye'de oynamak istiyorum tabi ki ama daha zaman var buna. O zaman gelen tekliflere bakıp değerlendirmek gerekiyor. Sadece maddi olarak değil, takımların benim futboluma uygunluğu olarak da bakmak lazım."

"GALATASARAYLIYIM DERSEM YALAN OLUR"
Biz çocukken Galatasaray UEFA Kupası'nı kazanmıştı. Tüm çocuklar gibi ben de Galatasaray'ı tutuyordum. Ama şu an Galatasaraylıyım demek doğru değil tabi. O kadroya o zaman sempati duyuyordum ama Galatasaraylıyım demek yalan olur.

"TEKLİFLER ALDIM"
"İngiltere ve İspanya'dan önemli teklifler aldım. Bunların isimlerini vermek doğru olmaz."

"SKİBBE FUTBOLU BİLEN BİR HOCA"
Skibbe ile görüşüyorum benim altyapı hocamdı. İnşallah iyi işler başarırlar. Gençlere önem veren ve futbolu bilen bir hoca Skibbe. Meira'nın da kalitesi tartışılmaz. Hem insan olarak hem de futbolcu olarak Türkiye'ye büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt