Nuri O Anları Anlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nuri O Anları Anlattı


Premier Lig ekibi Liverpool'daki ilk gollerine imza atan Milli futbolcu , kariyeri adına unutulmaz bir gün yaşadığını söyledi.

Real Madrid'den kiralık olarak Liverpool'a gelen 24 yaşındaki ortasaha futbolcusu, İngiltere Lig Kupası'nda West Bromwich ile oynanan maçın kahramanı olup attığı 2 golle takımının tur atlamasını sağlamıştı.

Liverpool'da 4 numaralı formayla boy gösteren Türk yıldız, Liverpool kulübünün resmi internetsayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Liverpool'daki ilk golümü atmak benim için çok özel ve büyük bir onur. Genç bir kadroyla mücadele ettik ve herkes karakterini ortaya koyarak geriye düşmemize rağmen maçın kazanılmasını sağladı. Liverpool taraftarının olduğu tribüne karşı maçı kazandıran golü atmak daharika bir duyguydu."

30 metreden çıkardığı şut sayesinde attığı ilk golüyle ilgili de konuşan Nuri şöyle devam etti:

"Teknik direktörümüz kaleyi gördüğümüzde şut atmamızı söyledi ve ben de boş bir alan bulduktansonra şansımı denedim. Evet belki kalecinin hatası vardı ancak eğer şut çekmezseniz gol de atamazsınız. Bu yüzden ağları bulduğum için mutluyum."

Haftasonunda Premier Lig'de Norwich City ile oynanacak maçta Jonjo Shelvey'in cezalı olması nedeniyle ilk 11 şansı yükselen Nuri sözlerini şöyle tamamladı:

"Formayı kimin giyeceği tamamen teknik direktöre bağlı ancak ben bu takımda oynamaktan zevk alıyorum. İyi futbol sergilemeyi seviyorum ve takımım da bana bu şansı veriyor. Sadece takımıma yardımcı olmak ve şans bulduğumda elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt