Nur hanım konum neden silindi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Nur hanım konum neden silindi?
YA ben kötü bi şey de yazmadım opera çalışmıyor dedim ndn sildiniz size msj da atamıyorum kusura bakmayın size ulaşmak için konu açtım ve nur hanım konumun niye silindini biri anlata bilirmi

Tuba

Tuba

Üye
konu içeriği bu şekilde idi '' Arkadaşlar ben bugün tele opera hand yükledim programı açıyorum biraz bekliyo sonra ağ ayarlarınızı konturol edin yazıyo''

maxicep'de hand-ler paylaşmak hand-ler ile ilgili yardım istemek yasaktır....
konu başlığına yazdım han-ler yasak diye size pm gelmiş olması lazım...

Pm alımı açıkdı pm gönderebilmeniz lazım....

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Kurtuluş40
Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
konu içeriği bu şekilde idi '' Arkadaşlar ben bugün tele opera hand yükledim programı açıyorum biraz bekliyo sonra ağ ayarlarınızı konturol edin yazıyo''

maxicep'de hand-ler paylaşmak hand-ler ile ilgili yardım istemek yasaktır....
konu başlığına yazdım han-ler yasak diye size pm gelmiş olması lazım...

Pm alımı açıkdı pm gönderebilmeniz lazım....

bilmiyodum kusura bakmayın :) pm falan da gelmedi o yüzden yardım istedim :)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır yanlış anladınız bana konu silindi pm i geldi fakat opera next hakkın da paylaşım yasağı pm i gelmedi yada ben yanlış anladım özür dilerim saygılar :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Yok hayır yanlış anladınız bana konu silindi pm i geldi fakat opera next hakkın da paylaşım yasağı pm i gelmedi yada ben yanlış anladım özür dilerim saygılar :)
konu ile pm baslikta Hxxx--ler yasak -----Benim opera hend çalışmıyor? gelmistir.baslikta Hxx yazan malum yazdiniz yazi

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kop2:

Tuba

Tuba

Üye

tamam sorun yok o halde başlıklara kısa bir not düşüyoruz neden silindiğine dair :)

konu ile pm baslikta Hxxx--ler yasak -----Benim opera hend çalışmıyor? gelmistir.baslikta Hxx yazan malum yazdiniz yazi

:oke:

Sorunda çözüldüğüne göre bir sıkıntı kalmadı keyifli forumlar :)

Ozan

Ozan

Admin
Nur Hanım ın kendisine özelden sorabilirdiniz bu konuyu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt