Makale_Helvetia
Üye
TeşekkürlerBu da güzeldi
![]()
daha çok konu dışı bölümündesin herhalde.ben symbian^3 bölümündeyim.gözlemlediğim kadarıyla böye

TeşekkürlerBu da güzeldi
![]()

Yok ben her yerdeyim
daha çok konu dışı bölümündesin herhalde.ben symbian^3 bölümündeyim.gözlemlediğim kadarıyla böye![]()

Evet bendim şimdi mod değilimmoderatör 'nur' var bide o senmisin?![]()

Hayırlısı tabikideHayırlısı olsunçok ünlüsünüz bu arada maxicep gibi bi yerde moderatör olmak kolay değil dimi
![]()

ona şüphemiz yokHayırlısı tabikideİnsanoğluna güç yetirebileceği herşey kolaydır
Zaten Rabbim gücümüzün yetmiyeceği birşeyi nasip etmez
![]()
rabbim bizleri sıkıntıya derde düşürdüğünde güç kuvvet versin En güzele emanetsiniz hayırlı forumlar 
Amin Cümlemiziona şüphemiz yokrabbim bizleri sıkıntıya derde düşürdüğünde güç kuvvet versin En güzele emanetsiniz hayırlı forumlar
![]()

(Bayan dostuyumdur, çok çabuk kaynaşır ve anlaşırız)

Doğru söylüyorsun 7-8 ancadırVallahi, iyi yahut kötü desem yalan olur
Şimdiye dek forumda bi 7-8 kez aynı konuda karşılaştığımız oldu, erkek üyelerin çokluğuna rağmen bir bayan üye ile karşılaşmak ayrıca sevindirdi beni(Bayan dostuyumdur, çok çabuk kaynaşır ve anlaşırız)
Kendisi hakkında pek bir bilgiye sahip değilim, merakta etmiyorum, fazla merakın felaket getirdiğine çok şahit oldum, forum içerisinde 'Nur' nickini biliyor olmam benim için kâfidir
Hiç bir kusurunu görmedim göreceğimi de zannetmiyorum![]()

Doğru söylüyorsun 7-8 ancadır
Teşekkürler yorumun için
kusurum olursa özür dilerim ayrıca kim hakkımda ne düşünüyorsa fikri değişirse '' ki değişmişdir de belki bazı arkadaşların ''
veya kırılıp gücendiniz ise bilgim olursa gönül almaya çalışırım insanları kırmak gerçekten en son istediğim şeydir ama bazen oluyor maalesef bu karşı tarafla da ilgili biraz sadece benimle de değildir yani sonuçta ben söylediklerimden sorumluyum anladıklarınızdan değil yanlış anlaşılmalar olursa bunun için kırılıp küsmeyi değil bilakis bunun üstüne konuşmayı severim anlaşmak isterim...tabiki de karşı taraf bunu isterse![]()
+ Rica ederim, tanımak tanışmak konuşmak güzeldir 
evet farklı bir yapım varFarklı bjr bakış açısı farklı bir yapıya sahipsiniz+ Rica ederim, tanımak tanışmak konuşmak güzeldir
![]()

evet farklı bir yapım var![]()
Her insan yeni bir fikir ve görüş katar hayatınıza evet tanımak güzeldir![]()
Sizi tanımak güzeldi bayan 
Teşekkür ederimTanıdığım kadarıyla çok iyi birisi. Kimseye tartışmasını görmedim![]()

Teşekkür ederim![]()
İnşaallah... Allah yanıltmasın![]()
Gerçekten mibir kac konuda karşilastik tartısmasını gormedm