'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
moderatör 'nur' var bide o senmisin? :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Evet bendim şimdi mod değilim :D[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Hayırlısı olsun :) çok ünlüsünüz bu arada maxicep gibi bi yerde moderatör olmak kolay değil dimi :)

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun :) çok ünlüsünüz bu arada maxicep gibi bi yerde moderatör olmak kolay değil dimi :)
Hayırlısı tabikide :)
İnsanoğluna güç yetirebileceği herşey kolaydır :)
Zaten Rabbim gücümüzün yetmiyeceği birşeyi nasip etmez :)

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Hayırlısı tabikide :) İnsanoğluna güç yetirebileceği herşey kolaydır :) Zaten Rabbim gücümüzün yetmiyeceği birşeyi nasip etmez :)
ona şüphemiz yok :) rabbim bizleri sıkıntıya derde düşürdüğünde güç kuvvet versin En güzele emanetsiniz hayırlı forumlar :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vallahi, iyi yahut kötü desem yalan olur :bilmm

Şimdiye dek forumda bi 7-8 kez aynı konuda karşılaştığımız oldu, erkek üyelerin çokluğuna rağmen bir bayan üye ile karşılaşmak ayrıca sevindirdi beni :tebessüm: (Bayan dostuyumdur, çok çabuk kaynaşır ve anlaşırız)

Kendisi hakkında pek bir bilgiye sahip değilim, merakta etmiyorum, fazla merakın felaket getirdiğine çok şahit oldum, forum içerisinde 'Nur' nickini biliyor olmam benim için kâfidir :tebessüm:

Hiç bir kusurunu görmedim göreceğimi de zannetmiyorum :tebessüm:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi, iyi yahut kötü desem yalan olur :bilmm

Şimdiye dek forumda bi 7-8 kez aynı konuda karşılaştığımız oldu, erkek üyelerin çokluğuna rağmen bir bayan üye ile karşılaşmak ayrıca sevindirdi beni :tebessüm: (Bayan dostuyumdur, çok çabuk kaynaşır ve anlaşırız)

Kendisi hakkında pek bir bilgiye sahip değilim, merakta etmiyorum, fazla merakın felaket getirdiğine çok şahit oldum, forum içerisinde 'Nur' nickini biliyor olmam benim için kâfidir :tebessüm:

Hiç bir kusurunu görmedim göreceğimi de zannetmiyorum :tebessüm:
Doğru söylüyorsun 7-8 ancadır :)
Teşekkürler yorumun için :)
kusurum olursa özür dilerim ayrıca kim hakkımda ne düşünüyorsa fikri değişirse '' ki değişmişdir de belki bazı arkadaşların ''
veya kırılıp gücendiniz ise bilgim olursa gönül almaya çalışırım insanları kırmak gerçekten en son istediğim şeydir ama bazen oluyor maalesef bu karşı tarafla da ilgili biraz sadece benimle de değildir yani sonuçta ben söylediklerimden sorumluyum anladıklarınızdan değil yanlış anlaşılmalar olursa bunun için kırılıp küsmeyi değil bilakis bunun üstüne konuşmayı severim anlaşmak isterim...tabiki de karşı taraf bunu isterse :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Doğru söylüyorsun 7-8 ancadır :)
Teşekkürler yorumun için :)
kusurum olursa özür dilerim ayrıca kim hakkımda ne düşünüyorsa fikri değişirse '' ki değişmişdir de belki bazı arkadaşların ''
veya kırılıp gücendiniz ise bilgim olursa gönül almaya çalışırım insanları kırmak gerçekten en son istediğim şeydir ama bazen oluyor maalesef bu karşı tarafla da ilgili biraz sadece benimle de değildir yani sonuçta ben söylediklerimden sorumluyum anladıklarınızdan değil yanlış anlaşılmalar olursa bunun için kırılıp küsmeyi değil bilakis bunun üstüne konuşmayı severim anlaşmak isterim...tabiki de karşı taraf bunu isterse :)

Farklı bjr bakış açısı farklı bir yapıya sahipsiniz :tebessüm: + Rica ederim, tanımak tanışmak konuşmak güzeldir :tebessüm:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Farklı bjr bakış açısı farklı bir yapıya sahipsiniz :tebessüm: + Rica ederim, tanımak tanışmak konuşmak güzeldir :tebessüm:
evet farklı bir yapım var :D
Her insan yeni bir fikir ve görüş katar hayatınıza evet tanımak güzeldir :oke:

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bende memnun oldun :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tanıdığım kadarıyla çok iyi birisi. Kimseye tartışmasını görmedim ;)

• Beğen
paki96

paki96

Üye
:kop2: bir kac konuda karşilastik tartısmasını gormedm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
beni kırdı somuru:

Üst Alt