'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
'Nur' nasıl anlatsam bilmem ki :hmmm
O benim canım bitanem bu forum da hiç kimse onu benim kadar iyi tanıyamaz :d::d:
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış biridir :op:(:sarıl::op:bu smileyları sevmez :ehe)
Duygusaldır ....çokkkk ince düşünür.....
Benim foruma üye olmam onun sayesinde oldu çok iyi dostluklarım oldu forumda :tebessüm:
Şimdiler de pek online olmasam da eskiler beni tanır kim olduğumuda çokkkk iyi bilirler :ehe

aktif olduğum ilk ay ayın üyesi sendin. Sonra Akif, Tuba falan oldu.. Öyle işte :D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Abblaaa sen mod değil miydin :allalla:

evet moddum yani aynı 'Nur' :)
Çok değerli bir ablamız . Düşüncelerine, hitap etme şekline , üslubuna hayran olduğum bir ablam...:)
Allah razı olsun .
Teşekkür ederim Ali Allah senden de razı olsun :)

o benim askimmm canim arkadasim
forumdan taniyipta pisman olmadigim nadir insanlardan.
sirdasim hemde ya yaa : )
zaten kendini tanitmis ya
bende ekleme yapayim cok duygusaldr benim arkadasm haksizlga hc gelemez
ek olarak cok guzel makyaj yapar.bide kendi de cok guzel :D
cok seviyorum senii
Ben de seni tanıdığıma pişman değilim Tubacım :sarıl:
Sır mı dedin hemen dökülüyorum şimdi :eller:

Heveslenmeyin şaka yaptım :d:

'Nur' nasıl anlatsam bilmem ki :hmmm
O benim canım bitanem bu forum da hiç kimse onu benim kadar iyi tanıyamaz :d::d:
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış biridir :op:(:sarıl::op:bu smileyları sevmez :ehe)
Duygusaldır ....çokkkk ince düşünür.....
Benim foruma üye olmam onun sayesinde oldu çok iyi dostluklarım oldu forumda :tebessüm:
Şimdiler de pek online olmasam da eskiler beni tanır kim olduğumuda çokkkk iyi bilirler :ehe

Sen kimdin yaa çıkartamadım seni (h)

canım benim nasıl bilmem seni yakinen tanırım biriciğimsin :op:

evet senin kadar kimse taniyamaz :ehe
tabiki de :kıskıs: yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her zaman sana saygı duymuşumdur, çünkü çok beğendiğim bir kişiliğe sahipsin o yüzden sana hitap ederken sende bilirsin ki sayın moderatörüm diye yazıyorum tabi artık yazamayacağız ama olsun. Neyse Allah bozmasın inşallah kısaca şöyle söyleyeyim benim için forumda idol olacak birisin.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
tempestshine

tempestshine

Üye
Nur moderatörüm sen benim eski hallerimi bilirsin.İlk paylaşım yaptığım zamanlarda konularımı hep sen onaylardım.Vaybe baya olmuş :D

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman sana saygı duymuşumdur, çünkü çok beğendiğim bir kişiliğe sahipsin o yüzden sana hitap ederken sende bilirsin ki sayın moderatörüm diye yazıyorum tabi artık yazamayacağız ama olsun. Neyse Allah bozmasın inşallah kısaca şöyle söyleyeyim benim için forumda idol olacak birisin.
Bana gösterdiğin saygının farkındayım :) Teşekkür ederim görüşlerin ve yorumun için :)
Amin İnşaallah :)
Nur moderatörüm sen benim eski hallerimi bilirsin.İlk paylaşım yaptığım zamanlarda konularımı hep sen onaylardım.Vaybe baya olmuş :D

Bilirim Can çok emek sarfettin sen de evet bayağı oldu :D

Arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ve ben cevap yazarken sil baştan sil baştan yazıyorum bu kadar güzel sözlere cevap vermekte zorlanıyorum açıkçası :)
çok teşekkür ederim yorum yazan yazmayan tüm arkadaşlarıma :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
jackalmami

jackalmami

Üye
Tanımadan sevenlerdenim :D
Hiç bi kötülüğünü görmedin. Tam kefil olunacak bi ablamızdır :)

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kendisini yönetime girdiğinde tanıdım benim symbian kullandığım zamanlarda yoktu çünkü :)
İyi ki de tanımışım..
Moderatörken işini iyi yapan, üyeyken de örnek üye profili çizen biridir...
Gerek kişisel, gerek telefonlar hakkında hiç düşünmeden soru sorabildiğim, sorularımı da hiç sıkılmadan cevaplayan bir ablamdır.Sağolsun..

Öyle işte :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Kendisini yönetime girdiğinde tanıdım benim symbian kullandığım zamanlarda yoktu çünkü :)
İyi ki de tanımışım..
Moderatörken işini iyi yapan, üyeyken de örnek üye profili çizen biridir...
Gerek kişisel, gerek telefonlar hakkında hiç düşünmeden soru sorabildiğim, sorularımı da hiç sıkılmadan cevaplayan bir ablamdır.Sağolsun..

Öyle işte :)
Sağolasın Lütfullah :))
bende seni iyiki tanıdım ablam :)
hiç çekinmeden her zaman aklına ne takılırsa sorarsın bildiğim bir şeyler ise cevaplarımı esirgemem :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Forumun olmassa Olmaz Kişilerindendir. Telefon ile ilgili ne zaman bir problemim olsa ilk onun Kapısını Çalıyorum. hiç üşenmeden sonuna Kadar yardımcı oluyor Aynı zamanda Çokda Vefalıdır Kendisi.

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Forumun olmassa Olmaz Kişilerindendir. Telefon ile ilgili ne zaman bir problemim olsa ilk onun Kapısını Çalıyorum. hiç üşenmeden sonuna Kadar yardımcı oluyor Aynı zamanda Çokda Vefalıdır Kendisi.

Teşekkür Ederim Levent yorumun için ; bilmukabele :) Asla üşenmem her zaman elimden geldiğince Yardımcı Olurum :)
Senin de Yardımın ve Desteğin Çoktur Sağolasın....

ANIL

ANIL

Admin
Moderatör olduktan sonra konuşma fırsatımız oldu biz geldik sen gittin abla :(

Kötü düşünmeyen her zaman yardımcı olmaya çalışan bir ablamızsın, forumun değerlerindensin :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Moderatör olduktan sonra konuşma fırsatımız oldu biz geldik sen gittin abla :(

Kötü düşünmeyen her zaman yardımcı olmaya çalışan bir ablamızsın, forumun değerlerindensin :)
Evet dediğin gibi oldu Anıl kısmet işte..
buralardayım gitmedim ben :)
Yorumun içim çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

tayrebaz

Üye
Son derece saygı duyduğum bir moderatör fazla tanımıyorum ama devamlı online olduğum zamanlarda Symbian formunun olmazsa olmazıydı. Moderatörlükten ayrılmış galiba anlamadım.

• Beğen
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben tanımıyorum ama yorumlardan saygı değer ve sevilen bi ablamız olduğun anlaşılıyo. Tanışma imkanı olsaydı keşke diyeyim :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Son derece saygı duyduğum bir moderatör fazla tanımıyorum ama devamlı online olduğum zamanlarda Symbian formunun olmazsa olmazıydı. Moderatörlükten ayrılmış galiba anlamadım.
Teşekkür ederim :) aktifliğinin ve paylaşımlarının devamını bekleriz epeydir görünmüyordun forumda yada konu paylaşımını durdurmuştun :hmmm

Ben tanımıyorum ama yorumlardan saygı değer ve sevilen bi ablamız olduğun anlaşılıyo. Tanışma imkanı olsaydı keşke diyeyim :)

Sağolun :) forumdayım ama ilk defa görüyorum ben de sizi :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben yeniyim buralarda ondandır :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir insan bu kadar olumlu ve güzel mesajlar alıyor ise , mutlaka doğruları yapıyorsundur abla ... Bu yüzden tebrik ediyorum seni . Rabbim yolundan şaşırtmasin ...

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bir insan bu kadar olumlu ve güzel mesajlar alıyor ise , mutlaka doğruları yapıyorsundur abla ... Bu yüzden tebrik ediyorum seni . Rabbim yolundan şaşırtmasin ...
Sağolasın Ali :) Amin cümlemizi şaşırtmasın İnşaallah :)
Kırmayı küstürmeyi sevmiyorum olumlu yaklaşabildiğim kadar olumlu yaklaşıyorum hep her şeye :)
Ben üzülürüm ama karşımdakini kırmamaya-üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince :)

Üst Alt