NUnLock V5.1 signed Tam Sürüm

caglet

Üye
Teşekkürler bu çok güzel ama ingilizce

eline sağlık çok güzel bi paylaşım.....

anisti

Üye
dur bakalım yükleyeylim

zazhamo

Üye
teşekkürler emeğine sağlık.

ayaz.87

Üye
sevgılı ustam oncelıkle emeklerın ıçın tesekkurler.oto yaptıgım zaman bellı bır zaman sonra kılıtlenıyor.tekrar yan tarafından acmam gerekıyor.on taraftan kapatıp acmam mumkunmu acaba yan tusu kullanmadan..

ofdi

Üye

evet aynı sorun bendede var hocam

Nadir bey Çok teşekürler . Tam aradığım program. Çok teşekürler.

kdr1903

Üye
sonucu ben yazayım,5800 da denedim register istemedi,direkt olarak çalıştı,arka plan resmini değiştirebiliyorsunuz,yani gayet başarılı teşekkürler..

TAM SÜRÜMMÜ KARDEŞİM?? TRİAL DE DE ARKAPLAN DEĞİŞİKLİĞİ VE SENSİVİTY OLAYI YAPABİLİOSUN ZATEN.. BUNDA OTOMATİK BAŞLANGIÇ, SAYDAMLIK AYARI GİBİ ŞEYLERİ TIKLADIĞINDA "DOWN " FALAN GİBİ ŞEYLER ÇIKIYO MU KARŞINA? YOKSA TÜM ÖZELLİK KULLANIMI AÇIK MI?

--------------- Ekleme ---------------

"ovi"dekinden önceki sürümü bu fakat "ovi"deki trial diye geçiyo yazı rengi falan değiştiremiyosun.. bunda değişebiliyo yani tam sürüm 5.10(0) _

yükledim tlfna peki nasıl kuracam bunu ?

nadir üstat eline emeğine sağlık gerçekten cok aradım hepsi trıal di bu tam surum elıne saglık cok tesekkurler

tuş kilidi düğmesini kullanmadan açılabiliyormu?

Trialde orta tuşa iki kere basınca dakitliyordu.Bnda o ayarı nerden etkinleştiriyoruz?

mert_535

Üye
Nunlock u kullanmak içinde yandaki tuşu kullanarak kilidi açmak gerekiyo. yan tuşu kullanmadan açmak isteyenler için işe yaramaz fakat görsellik için güzel bi program. paylaşım için saol.