NUnLock V5.1 signed Tam Sürüm

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NUnLock V5.1 signed Tam Sürüm
Slide to unlock your phone and customize your homescreen in your own way! In V5.1, you can download plenty of high quality wallpapers to set as background within the app. See everything you need at first glance: easy-to-read time display, indicators of your phone status. Then, unlock your phone with one smooth slide on the screen (without using the side slider ). Background image, font color... Completely configurable!

Ekli dosyalar

Tepkiler: zynl.b, selim659, ankarali6600 ve 46 diğerleri

Méc~

Üye
Teşekkürler Nadir abi...

--------------- Ekleme ---------------

Bu programı opda.hk sitesindenmi aldın??

--------------- Ekleme ---------------

Oradada bi "Alireza" vardı ondan hatırladım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir sürü sitede var.

Nadir abim eline sağlık yanlız ben daha önce bunu yükledim trial versiyondu yapmak için register kod istiyodu bunda da ister mi acaba ??

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
register kodu kendiniz oluşturyorsunuz galiba.5 tane rakam kullanacaksınız.

Teşekkürler abi bi deniyim olmazsa yine yazıcam

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonuç ne?

Méc~

Üye
Aslında ben bu tür şeylere karşıyım çünkü sonuçta bu bir iphone animasyonu ve bunun nokia 5800 da kullanılması telefonu iphone çakması gibi bir hale getiriyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslında ben bu tür şeylere karşıyım çünkü sonuçta bu bir iphone animasyonu ve bunun nokia 5800 da kullanılması telefonu iphone çakması gibi bir hale getiriyor
iphone içinde nokia temaları hatta windows temaları yapılıyor.telefonu zenginleştirir ve zevkli hale getirir.kişisel tercih meselesi.
sonucu ben yazayım,5800 da denedim register istemedi,direkt olarak çalıştı,arka plan resmini değiştirebiliyorsunuz,yani gayet başarılı teşekkürler..
teşekkür ederim iyi günlerde kullanın.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım.

kardeşiiim ne kadar teşekkür etsem azdırr sagol gerçekten yürekten teşekkürlerrr

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

sefa efe

Üye
cok tesekkurler bide bu hava durumunu gosteren programin sertifikasizini bulsam busertifika isini bi turlu cozemedim de

gegeme

Üye
5800 ı ma yükledim direkt çalıştı.Teşekkürler

kipek

Üye
teşekkürler kardeş.