Numarasını taşıyanlara, numara değiştirme >>ücretsiz<<

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Numarasını taşıyanlara, numara değiştirme >>ücretsiz<<
Turkcell e numarasını taşıyanlara, numarasını değiştirme servisi ücretsiz. Bizzat kendim denedim.

Müşteri hizmetlerini arayarak numaranızı değiştirme talebinde bulunuyorsunuz, size 0531 ile başlayan 5 numara sunuyor birisini seçerek ücretsiz alıyorsunuz. (başka hiçbir işleme gerek kalmadan kendi numaranızı iptal ediyorlar, seçtiğiniz numara ile yolunuza devam ediyorsunuz. Yani yeni numaranız seçtiğiniz numara oluyor. Simkart değişikliği gerektirmez!)

Yorum: ilk bakışta biraz saçma bir kampanya gözükebilir. Çünkü;numara taşımanın asıl nedeni numaranın değişmemesidir. Tahminen, turkcell kendi bünyesinde bulunan abonelerin başka operatörlere ait kod kullanmasını istememiş ki böyle bir şey yapmış.

Ilk bakıldığında gereksiz gibi gözüksede, kampanyadan dolayı numarasını taşıyanlar için güzel bir kampanya oldu. Ben bir hattımı değiştim, gayet güzel bir numara verdiler, 0531***7000

• Beğen
Tepkiler: wolf_34, serotonin ve Frittvilt

papi40

papi40

Üye
531 iyi değil ya:box

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Önceden 25 kontör kesiyorlardı şimdi ücretsizmi iyi olmuş valla

eQooo

eQooo

Üye
güzelmiş saolasın...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Turkcelle hiçişim olmaz..

osnakli

osnakli

Üye
bir ay da 4 sefer numara değiştirdim.bu hafta tekrar değiştircem.en çok numara değiştiren bir kişi olarak sadece numra taşımaya erilen ücretsiz kullanım diğer müşteriler içinde geçerli olmalı.zaten mecbur kalmadı sürece kimse numara değiştirmiyor.telsimden taşıdığım numarayı turkcell değil 25 kontör 2500 kontör verse değişmem.:)

Uzmandede

Uzmandede

Üye
iyi kampanya bu kampanyaya anca dınt dınt dırın dınt derim :P:

--------------- Ekleme ---------------

ama ben avealıyım sizce turccele taşıyımmı:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Taşı bakalım

paradox1026

paradox1026