topraksergen
Üye
Numaranın Sahibini bulma
Arkadaşlar konuyu Turkcell bölümüne açtım ama en çok kişi burda var diye
Arkadaşlar bir süredir ev telefonumdan bir sabit hat tarafından rahatsız ediliyorum numara gözüküyor ama birşey yapamıyorum bu numaranın kime ait olduğunu yada nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim öncelerden bir site vardı numarayı yazıyordun sana adresini veriyordu ama şimdi onuda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bir süredir ev telefonumdan bir sabit hat tarafından rahatsız ediliyorum numara gözüküyor ama birşey yapamıyorum bu numaranın kime ait olduğunu yada nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim öncelerden bir site vardı numarayı yazıyordun sana adresini veriyordu ama şimdi onuda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yapılması gereken çok basit bir PTT şubesine ya da telefon borç ödeme veznelerinden birine gidiyorsun elindeki telefon numarasını uzatıyosun. Onlar bakıyolar borcu varsa söylüyorlar şu kadar diye eğer borcu yok ise sende biraz karşışıklık olduğunu falan bahane et olur mu? Bana gelen ihbarnamede borcum göründüğünü işte sen salla ne kadar falan olduğunu sonracığıma numara teyit amaçlı yanlış bakıyor olmayasınız de kim üzerine görünüyoo bu numara dersen sana söylerler. Zorunlular buna çünkü ihbarname gelmiş dedin mi? O iş bitti söylemek zorundalar. Ben şahsen bir bayan olarak beni rahatsız eden gereksiz şahıslar adına çoğu kez denedim.
Benim 3 Sebekedede Calisan Arkadasim Var : ) 1 Mesaj 1 Telefon Adresi Son Odedigi Faturaya Kadar .. 2.TElefon Vs. Ama Turk Telekom isi Biraz Arizali..