Numaranın Sahibini bulma

Sponsorlu Bağlantılar

topraksergen

Üye
    Konu Sahibi
Numaranın Sahibini bulma
Arkadaşlar konuyu Turkcell bölümüne açtım ama en çok kişi burda var diye

Arkadaşlar bir süredir ev telefonumdan bir sabit hat tarafından rahatsız ediliyorum numara gözüküyor ama birşey yapamıyorum bu numaranın kime ait olduğunu yada nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim öncelerden bir site vardı numarayı yazıyordun sana adresini veriyordu ama şimdi onuda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şimdi beyfendi, ilk önce numarayı alıp, bulunduğunuz bölgedeki savcılığa intikal ediniz...Daha sonra durumu anlatınız, savcılıktan bir kaç soru soracaklar işte en son ne zaman rahatsız edildiniz diye vs vs..Bunları sizin özel cevaplarınız olacaktır..Ve daha sonra savcılık sizin telefonunuzu dinlemeye alacak ve sizi haklı bulursa Türk Telekom ile iletişime geçerek numaranın hangi koordinatlar üzerinde olduğunu ve kimin üzerine kayıtlı olduğunu öğrenecek ve gereğini yapacaktır, umarım ankesörlü telefondan rahatsız edilmiyorsunuzdur, çünkü iş biraz daha zorlaşacaktır..
Saygılar , Hürmetler.

topraksergen

Üye
    Konu Sahibi
Ankesörlü değil ve benim oturduğum bölgenin bir numarası numarayı ben aramaya çalıştığım zaman ise ya meşgul oluyor yada açmıyor bu işi savcılıkla uğraşmadan kendim halletmek istiyorum

Dediğim gibi önceleri bir site vardı numarayı yazıyorsun sadece adresini veriyordu ama o siteyi bulamıyorum şimdi

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu işi kendiniz halletmeye çalışırsanız siz suçlu olursunuz..
Ayrıca geçmiş Türkiye'de değiliz..Güvenlik üst safhada artık..
Bulamazsınız kime ait olduğunu..Size uyarımdır..Kâle alırsınız almazsınız o sizin kararınız.

topraksergen

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerin için teşekkürler yinede bilgilendirici oldun

rroyy

rroyy

Üye
Tanıdıkbir polis bul, önce numara kimin üzerine kayıtlı onu bulur, daha sonra o isme kayıtlı tüm öperatör cep telefonu numaralarını bulur. 1-2 kere yaptım zaten seni sabit hattan rahatsız edenin cep telefonunu bulunca yeteri kadar tırsmasına yol açıyor bidaha aramaz ((=

pegasus7

pegasus7

Üye
ayy bu kadar niye uğraşıyorsunuz ki!

En kolay yolu var bunun:) Yapılması gereken çok basit bir PTT şubesine ya da telefon borç ödeme veznelerinden birine gidiyorsun elindeki telefon numarasını uzatıyosun. Onlar bakıyolar borcu varsa söylüyorlar şu kadar diye eğer borcu yok ise sende biraz karşışıklık olduğunu falan bahane et olur mu? Bana gelen ihbarnamede borcum göründüğünü işte sen salla ne kadar falan olduğunu sonracığıma numara teyit amaçlı yanlış bakıyor olmayasınız de kim üzerine görünüyoo bu numara dersen sana söylerler. Zorunlular buna çünkü ihbarname gelmiş dedin mi? O iş bitti söylemek zorundalar. Ben şahsen bir bayan olarak beni rahatsız eden gereksiz şahıslar adına çoğu kez denedim.

Ve istersen bir banka aracılığı ile de öğrenebilirsin. Bu konu hakkında çok özel bir kaynak aracılığı ile bunu yapmayı öğrendim ve son 7 yıldır bu yöntemi kullanıyorum.

Not: Sen sen ol sakın 1 numara sorduğun yere 2. kez numara sormaya sakın gitme adamları işkillendirirsin canım:)

Sana kolay gelsin

SerKanTTK

SerKanTTK

Üye
:p Benim 3 Sebekedede Calisan Arkadasim Var : ) 1 Mesaj 1 Telefon Adresi Son Odedigi Faturaya Kadar .. 2.TElefon Vs. Ama Turk Telekom isi Biraz Arizali..

topraksergen

Üye
    Konu Sahibi
pegasus7 Önerin için teşekkürler bunu yapacağım diğer türlü savcılık falan uzun iş çünkü En yakın Ptt'ye gideceğim yarın :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yasak işlere karışmayın .

superbot

superbot

Üye
devletin bazı kamu kurumlarında tanıdıklarınız oldumu bu işler çok kolay oluyor...

pegasus7

pegasus7

Üye
Yasak işlere karışmayın .

Canım, yaa bunun neresi yasak iş ki! Sonuçta, sizi rahatsız eden kişinin sadece adını ve soyadını öğreniyorsunuz... Başka da bilgi vermeyecekler ki Hem numara teyit ettirmenin neresi yasak olabilir ki?

O zaman kişi ve kişiler sebebsiz yere neden arayıp rahatsız ediyorlar ki etmesinler o halde:aha:

rroyy

rroyy

Üye
Bankaların online şubelerinden'de öğrenebilirsin. Fatura ödeme kısmına gir yaz numarayı çıkan faturayı ödeme seçenegine tıkla sana bilgileri gösterecek teyit amaçlı. Birdaha basma tamam'a ödeme adamın faturasını ((=

Acıbadem HastahanesiPolikliniğini denedim göstermek adına ((= Sen numarayı bana yolla ben halledeyim =))

Süper ((=
Numaranın teyyiti için:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:nono:

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
abi dikkat edin bu bi bityeniği olabilir

abidinkamer

abidinkamer

Üye
arkadaşlar eğer meşgul tonu yada farklı bir ton geliyorsa bu bir telekom bayiidir büyük ihtimalle boşverin uğraşmayın derim ama siz bilirsiniz

maxirabit

maxirabit

Üye
Ben daha ev telefonunda arayıp numarası görünmüyen ses çıkarmayanın numarasını bilmiyorum bile,bilsem numarayı kim olğunu öğrenirim çabuk bir şekilde ama yarın savcılığa gidicem kim olduğunu ögrenmek için tabi ev telefonunu gizli numaraya kapattım gizli numarada olduğu için aramaz ozamanda bulamam zor olur diye düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Burdan isim çıkar sonrada türktelekomdan beyaz sayfalara girdinmi isimden adresine ulaşabilirsin

Üst Alt