Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Numaramı vodafona taşıyacağım .AKIL VERİN!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÇaRşI 2387
Üye
Konu Sahibi
Numaramı vodafona taşıyacağım .AKIL VERİN!
frezone ye geçmeyi düşünüyorum en avantajlı tarife hangisi, birde internet paketleri ucuz olsun
500 mb 9.5 TL olan hangi tarife acaba
phasan
Üye
Ozgur genc gec ben kullanıyorum guzel
Türe
Üye
Konuyu saptirmadan ben de sorumu sorayim. Hem her yone sms li hem de en az 500 mb netli tarife var mi faturali ya da faturasiz
var güzel kardeşim 35 liraya 500 dakika her yöne, 5000 sms her yöne ve 500 mb internet veriliyor.vodafone'da kalma sözüne 30 lira oluyor tarife.tabi bu faturalıda faturasız için şöyle yapabilirsin özgür genç tarifesine geçersin 9,9 liraya 12000 sms alırsın haftasonları vodafone'lularla geçerli 1 aylık 2000 dakikan da olur, üzerine 9,5 liraya 500mb internet de alırsan tüm günler için akşam 9dan sabah 9a geçerli yine 1 aylık vodafone içi 2000 dakikan daha olur.kafan rahat olur..
var güzel kardeşim 35 liraya 500 dakika her yöne, 5000 sms her yöne ve 500 mb internet veriliyor.vodafone'da kalma sözüne 30 lira oluyor tarife.tabi bu faturalıda faturasız için şöyle yapabilirsin özgür genç tarifesine geçersin 9,9 liraya 12000 sms alırsın haftasonları vodafone'lularla geçerli 1 aylık 2000 dakikan da olur, üzerine 9,5 liraya 500mb internet de alırsan tüm günler için akşam 9dan sabah 9a geçerli yine 1 aylık vodafone içi 2000 dakikan daha olur.kafan rahat olur..