Numara Taşınabilirliği Turkcell Gecikmesi!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Numara Taşınabilirliği Turkcell Gecikmesi!!
Gecen hafta salı günü talep vermeme rağmen hala gerçekleşmedi.Turkcell'i aradım talep görünmüyor diyor bu işlemi yapan da Turkcell abone Merkezi ahh Turkcell ah Ne Oluyor sana:(

imece iletişim

imece iletişim

Üye
üzüleyim mi güleyimmi 36 milyon abone daha da gelsin diyor sonra verimlilik azalıyor.aile planlaması yok mu ......i

cecman

cecman

Üye
Gecen hafta salı günü talep vermeme rağmen hala gerçekleşmedi.Turkcell'i aradım talep görünmüyor diyor bu işlemi yapan da Turkcell abone Merkezi ahh Turkcell ah Ne Oluyor sana:(

Belki Anında İşleme Girmemiştir Bazen sistemlerde problem oluyor ertesi gün girmek zorunda klaınabılıyor. Ama Sana tavsiyem işlem yapturduğın abone merkezıne gıtmen belkı hat bılgılerınde tutarsızlık vardır veya hat baskasının üzerinedir vs.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Numara taşımada bazı hususlar var. Birincisi kendi üstüne kampuscelli bir hat varsa geçiş yaptığın hattıda kampuscell yaparsan geçiş yapmaz

piri.reis

piri.reis

Üye
her ay 100-150 kontör yüklenmekte olan ve içindeki kontörü bitmiş ve simkartı kaybolmuş olan turkcell hazırkart için yeni bir simkart çıkartmaktansa, aveaya taşıyıp 600 dakika kampanyasına katılmamın daha avantajlı olduğunu düşündüm.

hat arkadaşımın adına kayıtlı idi.

bana kimlik fotokopisini getirmesini söyledim.
getirdi fakat geçen yıl çıkartmış olduğu yeni kimliğinin değilde evinde eskiden kalmış olan ve üzerinde tc kimlik nosu bulunmayan eski kimliğinin fotokopisini getirdi. alt kısma tc kimlik numarasını yazdım.
bir avea bayisine gittim ve turkcell numaramı aveaya taşımak istediğimi söyledim. yalnız hattın sahibi burda değil. kimlik fotokopisini getirdim dedim. tamam olur dediler.

evrakları doldurduk. anne kızlık soyadını sordu. bilmiyorum, gerek var mı dedim. düşündü düşündü tamam gerek yok dedi. adres imza vb. şeyleri hep ben uydurdum.

ve bugün numaram turkcellden aveaya taşındı.

teşekkürler turkcell & avea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt