Numara Taşınabilirliği sonuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Numara Taşınabilirliği sonuçları
Numara Taşınabilirliği sonuçları
Bir ay önce başlattığımız “Numara Taşınabilirliği başladığında hangi operatöre geçeceksiniz?” sorulu anketimizin değerlendirmesini yapıyoruz. Ankete katılımın yoğun olduğu bu süre içerisinde bugüne kadar tam 1158 oy kullanıldı. Anket seçenekleri arasında operatörlerin yanında Bilmiyorum ve Değiştirmeyeceğim gibi seçeneklerde yer alıyordu.

Anket Sonuçları
Anket sonuçlarına göre katılımcıların %27’si (320 oy) hattını diğer operatöre taşımayacağını belirtti. Katılımcıların yine %27’si (317 oy) şuan kullanmakta oldukları hatlarını Turkcell’e geçireceklerini belirtti. Ankete katılanların %22’si (256 oy) Avea’ya %12’si’de (150 oy) Vodafone’a geçmek istiyor. Ankete katılanların %9’u ise şuan hangi operatöre geçecekleri hakkında bir fikre sahip değil.

Numara Taşınabilirliği öncesi durum nedir?
Numara Taşınabilirliği konusu Türkiye’de gündeme geldiğinden beri, lider konumdaki Turkcell’in büyük abone kayıpları yaşayacağı ve diğer iki operatör olan Avea ve Vodafone’un bu aboneleri kapacağı şeklinde bir hava oluşturuluyor. Anket sonuçlarından da görüldüğü gibi kullanıcılar açısından bakıldığında durum hiç de öyle değil. Turkcell’in “pahalı” imajı son bir senedir yaptığı düzenli kampanya ve yeni tarifelerle birlikte kırılmış durumda. Cep telefonu operatörleri içerisinde, genel anlamda aboneler tarafından en pahalı olarak görülen operatör artık Vodafone.
 


schumici

schumici

Üye
turkcell e talep dikkatimi çekti bu kadar avantajlı buluyolar mı yani?
 
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ciddi ciddi Turkcell son aylarda büyük bir atak içinde...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt