zelen86
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar 3 ay sınırı yeni hatlar için var eski numaralarda ay sınırı yok...
10.09.2009 tarihi itibariyle Turkcell’e ve diğer operatörlere numara taşıma talebi ulaşan müşteriler için yeni numara taşıma yönetmeliğine göre aşağıdaki red kuralları devreye alınmıştır.
Yeni yönetmeliğe göre:
•Yeni tesis sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise,
•Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise
•Devam eden hat iptal talebi veya devir talebi bulunuyorsa,
Bu müşterilerin numara taşıma talepleri Turkcell’e ulaşınca sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir.
arkadaşlar kısacası yeni hat aldığınızda 3 ay beklemek durumundasınız. yani operatörler arasında geçişte belli bir süre beklemeniz gerekmemekte.başka operatöre geçip hemen geri dönebilirsiniz
10.09.2009 tarihi itibariyle Turkcell’e ve diğer operatörlere numara taşıma talebi ulaşan müşteriler için yeni numara taşıma yönetmeliğine göre aşağıdaki red kuralları devreye alınmıştır.
Yeni yönetmeliğe göre:
•Yeni tesis sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise,
•Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise
•Devam eden hat iptal talebi veya devir talebi bulunuyorsa,
Bu müşterilerin numara taşıma talepleri Turkcell’e ulaşınca sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir.
arkadaşlar kısacası yeni hat aldığınızda 3 ay beklemek durumundasınız. yani operatörler arasında geçişte belli bir süre beklemeniz gerekmemekte.başka operatöre geçip hemen geri dönebilirsiniz
dilediğiniz zaman geçebilirsiniz...mesaj tarihi biraz eski bu hala geçerli mi vodafone dan tekrar Turkcell e geçmek istiyorum
ya arkadaşlar, benim bi arkadasım aveadan turkcele geçti ve 1 ay geçmeden tekrar aveayaya döndü, 90 gün sınır var diyolar ama nasıl oluyor bu? bende turkcelden aveaya geçtim ama pişman oldum, 18 gün kaldım ama turkcele geri döne bilirmiyim tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?