Numara taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

colaturka14

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşıma
Numaramı aveadan turkcelle taşımak istiyorum.(her ikisi de kontörlü).0506 ön kodunu 0532 olarak ya da 0536 olarak değiştirebilir miyim?

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bildiğim Kadarıyla Değiştiremiyosun .. Ama Bilmediğim Kadarıylada Deiştiremiosun :D

solgun50

solgun50

Üye
yok doztum adı üstünde numara taşıma lakin istersen turkcell sana yeni bir numara verir lakin oda 532 li olmaz...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben Turkcell'e bir mail yollamıştım, bu işle ilgili. Onlarda dilerseniz 0532 ile başlayan bir numara verebiliriz dediler. Bu sefer ben kabul etmemiştim. Ama bu gerçek olurmu bilemem :allalla:

darülmendep

darülmendep

Üye
Yok değiştirilemez ancak Turkcell'den 25 kontöre yeni bir numara alabilirsin. Bir de neden Avea'yı bırakıyorsun ki bence Avea gayet iyi. Hem bari 1 hattını taşı

colaturka14

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.bir arkasaşım yıllarsır kullandığı turkcell numarasını vodafone da 541li olarak kullanıyor.belki turkcellde de vardır dedim.ben bir turkcell bayişsine sorayım sonucu sizlerle paylaşırım.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Arkadasim kemdi numaranin sadece on kismini 053... Seklinde degistirmek istiyorsun sanirim. Bir turkcell ana bayisine gidip numarani soyle eger senin numarayi kullanan yok ise alabiliyorsun fakat faturali oluyor sanirim. Hatti satin alman gerekiyor numara tasima kapsaminda olmuyor

salihbattal

Üye
Operatörler arası geçişleri bilmek için numaraların ön kodlarını değiştirmiyorlar.Zaten adı üstünde numara taşıma..

maxneyn

maxneyn

Üye
arkadaşlar 10 gün önce turkcell den aweaya numara taşımak için başvurdum normalde 3 gün içinde geçenler oluyor ama bn 10 gündür geçemedim ne yapmalıyım...?? yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt