Numara Taşıma Konusunda Bir Soru (Yardım ederseniz Sevinirim Arkadaşlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Numara Taşıma Konusunda Bir Soru (Yardım ederseniz Sevinirim Arkadaşlar)
Arkadaşlar benım yıllar önce kullandıgım Vodafone hattım vardı.Hat kapanmıştı.Aradan 1 yıl falan geçti neyse 15 TL gibi bir ücretle hattı yeniden çıkardım ve AVEA taşımak istedim.Sonradan aklıma geldi.Yeni Hatlara biliyorsunuz 3 ay sınırı var.Acaba bende bu sınıra takılmışmıyımdır?.
Salı günü avea taşımak için başvurdum ve hala bir ses çıkmadı.Hattım 2005 yılında kullanıma açılmıştı Sormak istediğim aradaki 1 yıllık kesinti hattın sistem tarafından silindiği anlmını taşır mı?

greenmile

greenmile

Üye
arkadaşım taşınır diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla numara taşımada 3 ay sınırı var

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle tahmin ediyorum ama bilmiyorum sonuç ne olacagını.Sonuçta kapanan bir hattı tekrar kullanıma açtırıp taşıma talebınde bulunmustum

greenmile

greenmile

Üye
taşırlar sonuçta bi operatörden bi yere gitmemişsin sadece pasif olan hattını tekrar aktif hale getirmişsin

caichen

Üye
TAŞINAMAZ.Herhangi bir sebep ile kapatılmış olan bir hat tekrar aktif hale geldiği zaman yeni bir hat gibi işlem görür ve 3 ay bekleme zorunluluğu bu hattı da kapsar.Bu yüzden sen de 3 ay beklemek zorundasın.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
ama dün bayiye gittiğimde numara taşıma işlemi onaylandıgını soylemişti.Off ya taa Allah(c.c) 'ın temmuzuna kadar beklemek zorundamıyım:S

greenmile

greenmile

Üye
bayi onaylandı dediyse taşınır arkadaşım hattını daha önce taşımamışın niye 3 ay bekleyesin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar sanırım taşınmayacak herhangi bir mesaj bugunde gelmedi.1 hafta olacak

sarıoklar

Üye
taşınmaz.3 ay bekleyeceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...