numara taşıma işleminden sonra tekrar vodafon'a dönmek için 3 ay geçmesi lazımmış?

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
numara taşıma işleminden sonra tekrar vodafon'a dönmek için 3 ay geçmesi lazımmış?
1 hafta önce avea'ya geçtim hediye dakika kazanayım diye ama çekmiyor ,çekiş çok zayıf tekrar vodafon'a dönsem diye müşt.hizmetlerini aradım 3 ay sonra olur diyo doğru mu bu?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet doğru. 3 ay bekleme zorunluluğu var.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Hæ©Ky

Üye
Hayır Doğru Değil Yeni Bi Hat Alırsan evet 3 Ay Beklemen Lazım ilk Taşıma için Ama Sen Zaten Taşımışsın istediğin Kadar Taşıma Yapabilirsin istersen 2 Gün Farklı Oparatörde Dur üçüncü Gün Tekrar Taşı Böyle Bir Süre engeli yok

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
ama müşteri hizmetleri söyledi böyle,gerçi birinin dediği diğerini tutmuyo o ayrı,geçiş yapanlara hediye dakika olayı bitti mi acaba vodafonda

----------Eklendi @ 16:52:02 ---------- Yazıldı @ 16:51:24 ----------

dur ben bi daha arayayım müşt.hizmetlerini

----------Eklendi @ 17:00:49 ---------- Yazıldı @ 16:52:02 ----------

tekrar aradım geçiş yapabilirsiniz ayda 50 dk hediye 10 ay boyunca dedi.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sadece yeni hat alındığında 3 ay bekleme zorunluluğu var bu bütün operatörler için geçerli. Yeni hat aldıysanız 3 ay bekledikten sonra istediğiniz kadar numara taşıma yapabilirsiniz herhangi bir kısıtlama yok. Ama hattınız yeni bir hat değilse gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar numara taşıma yapabilirsiniz.

ilo53

ilo53

Üye
Aynen benım basımada geldı 1 ay 2 haftam kaldı Aveadayım. Sonra turkcelle gecıcem

Fir@T90

Fir@T90

Üye
Evet 3 ay beklemek zorundasın. Yoksa herkes 2 günde bir hat değiştirir her geçişinde binlerce dakika kazanırdı.

yuja

Üye
ben 1 ay diye biliyorum telefoncuya sor

solgun50

solgun50

Üye
ya bazıları bilmeden yanlış yorum yapmış kesinlikle 3 ay bekleme yeni hatlar için var yani yeni sıfır hat alırsanız 3 ay bekleme zorunluluğunuz var eğer hattınız yeni değilse hergün bile operatör değiştirebilirsiniz lakin operatörler hediyeyi genelde ilk taşımaya veriyo sonrasına vermiyo...

pelın_

hımm sagolunn bende dusunuyodum ama artık dusunmuyorum 3 ay cok:(

solgun50

solgun50

Üye
o yeni alınan hatlar için eski hatlar için böyle bir süre sınırı yok...

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
vodafone'a tekrar geçiş yaptım,hediye dakikalarım geldi,birde üstüne 3G açtırdım diye heralde 1 günlük 1000 dk şebeke içi dakika geldi,şaşırdım kaldım 1 günde bitmez ki saçmalık.

Üst Alt