Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi şöyle birşey var hattınız turkcell ise farklı operatöre taşırsanız 1 hafta sonra tekrar dönüş yapabilirsiniz turkcelle ama diger operatörler o sekilde kabul etmiyor 3 ay süresi var yanılmıyorsam turkcell geri alıyor farkımız
şimdi şöyle birşey var hattınız turkcell ise farklı operatöre taşırsanız 1 hafta sonra tekrar dönüş yapabilirsiniz turkcelle ama diger operatörler o sekilde kabul etmiyor 3 ay süresi var yanılmıyorsam turkcell geri alıyor farkımız
yanlışın var bence. ben aveamı turkcelle taşıdıktan sonra, 3 ay geçemeden tekrar aveaya taşımıştım.
colaturka14
Üye
Hattını iki defa aynı opretatöre taşıyınca bedava dk ve kontör vermiyor buna dikkat edin. Diyelim ki turkcell hattını avea'ya taşıdın bedavaları alıyorsun.oradan da turkcell 'e taşıdın bedavayı alıyorsun;ama tekrar avea'ya taşıdın bu defa bedava yok) denyenler var, tüm hatlarda olabiliyor.bu oyuna da gelmeyin.
office boyxD
2kere bedava kontör ve dakika yeter zaten
endosato
Üye
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..... çok fayda gördüm.....