Nul Del 4.4 Telefonunzdaki gereksiz dosyaları tarar bulur ve siler Ram dahil...

Sponsorlu Bağlantılar

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
Nul Del 4.4 Telefonunzdaki gereksiz dosyaları tarar bulur ve siler Ram dahil...
Symbian'lı akıllı telefonunuzda yer alan gereksiz dosyaları silerek mobil cihazınızın hem kısıtlı olan belleğini rahatlatma ve hem de sistem kaynaklarının gereksiz yere tüketilmesini önleme amacı güdüyor. NOT: Arşiv içersinde yer alan “CFileMan.pyd” dosyasını C:/sys/bin uzantısını
kopyalayın...

!!!programın kurulacağı konumuntelefon hafızası olması gerekiyor. Ayrıca sorunsuz bir kullanım için Extra Power Module paketinin cihazınızda yüklü olmasında fayda var!!!

(rar şifresi: )

• Beğen
Tepkiler: sevcet123, cemee61, hakan karakaya ve 5 diğerleri

canerkan

Üye
emeğine sağlık dostum..
5800 da çalışmadı kurulum tamamlandı fakat ikonuna tıkladığında tepki vermiyor

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
emeğine sağlık dostum..
5800 da çalışmadı kurulum tamamlandı fakat ikonuna tıkladığında tepki vermiyor
Çünkü hem yanlış yerde hemde gerekli açıklama yok..Bu bir python uygulamasıdır..Python 1.9.7 yi yada en son sürümü 2.0 kur.Ben denemedim fakat deneyeceğim:oke:

Teşekkürler..

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim henüz kendim denemedim bilgiyi edindiğim yerde tüm dokunmatiklerden bahsediyodu deneyip sonucu sizinle paylaşırım sıkıntı varsa s60v5 için olanını araştırım iyi forumlar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
kardeşim henüz kendim denemedim bilgiyi edindiğim yerde tüm dokunmatiklerden bahsediyodu deneyip sonucu sizinle paylaşırım sıkıntı varsa s60v5 için olanını araştırım iyi forumlar
S60v5 için olanı yok,sistem temizlemek için 9.4 e uyumlu sadece G-Force adında bir python uygulaması vardır:oke:

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2058337' Alıntı:
S60v5 için olanı yok,sistem temizlemek için 9.4 e uyumlu sadece G-Force adında bir python uygulaması vardır:oke:

Biliyorum o programı şu anda telefonla giriyorum. Bi kaç saat sonra yukardaki programı deneyip olmazsa konuyu düzenleyip gforce'u koyarım:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Linkler güncellendi ek paketlerin linki eklendi...

ReaqL

ReaqL

Üye
ah be arkadasım rapid deiLde basKa yere upload etsen ındıremıoruz:hmmm

metin844

Üye
arkadaş bunun rar kodu ne acaba,

ReaqL

ReaqL

Üye
v5 v3 ek olarak ındır demıssın onun rar kodu war buLdum heralde : :)

kardeşim ben bunu ne yaptıysam caLıştıramadım. python 2 yukLu zaten bende paylaştııgın pythonscriptshellide yukLedım nuldel programı tel hafızasına yukLedım cfileman dosyasını C:sys\bin e kopyaladım yok tıkLıosun sımgeye acıLmıor. biDe yukLerKen python yukLu deiL dıor ondan olabiLir mi? (yukLu ama telde)

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
v5 v3 ek olarak ındır demıssın onun rar kodu war buLdum heralde : :)
:) sağolasın kardeşim ekledim kodu doğru bulmuşsun:oke:

gokkurt

gokkurt

Üye
bu güzel bi program ama yeterli gelmedi bana, g-force daha iyi (bana göre). sitede mevcut arkadaşlara onu da denemelerini tavsiye ederim

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
bu güzel bi program ama yeterli gelmedi bana, g-force daha iyi (bana göre). sitede mevcut arkadaşlara onu da denemelerini tavsiye ederim
g force denedim çalışmadı bu programı da denedim kurmadığım python serisi kalmadı ama nafile 260v5 çin olanı da olmayanı da çalışmadı? çalıştırabilen var mı?:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
program çalışmadığı için konu kapatılmıştır..

Üst Alt